Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

O Ορμπάιθ είναι εδώ

Στις 00.10 το βράδυ προσγειώθηκε στην Αθήνα η πτήση που μετέφερε τον Πάμπλο Ορμπάιθ δια μέσου Βρυξελλών από την Ισπανία. Ο Ισπανός μέσος θα υπογράψει την Τετάρτη στον Ολυμπιακό και το μεσημέρι της ίδιας μέρας θα παρουσιαστεί από την ΠΑΕ. Μαζί του ήταν και ο Φραν Γέστε.
Στις 00.31 εμφανίστηκε ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου και των φωτογράφων ο Πάμπλο Ορμπάιθ, του οποίου η πτήση έφτασε στην χώρα μας λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης. Ο ίδιος απέφυγε να τοποθετηθεί για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του. Πιο συγκεκριμένα ο γιατρός του Θρύλου, Χρήστος Θέος, που τον συνόδευε διευκρίνισε ότι δεν θα μιλήσει καθώς «θα τα πει όλα στην παρουσίαση». Παρόλα αυτά στο αεροδρόμιο βρέθηκαν δύο οπαδοί των Πειραιωτών που τον καλωσόρισαν και τον συνεχάρησαν για την μετακίνησή του. Ο έμπειρος αμυντικός χαφ τα έχει βρει σε όλα με τους ανθρώπους του Θρύλου για ετήσιο δανεισμό από την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Αξίζει να τονιστεί πως μαζί με τον Ορμπάιθ έφτασε και ο Γέστε, που είχε άδεια από την ομάδα μας.
Ο Πάμπλο Ορμπάιθ θα παρουσιαστεί ως γνωστόν μαζί με τον Τζαμάλ Αμπντούν το μεσημέρι (3 μ.μ.) στα γραφεία του Θρύλου στην Αλεξάνδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: