Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Κι επίσημα το νέο site του Θρύλου

Και επίσημα ανκοίνωσε τη δημιουργία του νέου ιντερνετικού της τόπου η ΠΑΕ Ολυμπιακος σε ένα πολύ ανανεωμένο και σύγχρονο site το οποίο περιλαμβάνει πληθώρα πληροφοριών για τους φίλους της ομάδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επίσημη έναρξη της λειτουργίας του νέου site της ομάδας μας (www.olympiacos.org), το οποίο από την περασμένη Πέμπτη έχει ξεκινήσει την δοκιμαστική λειτουργία του. Στόχος του ανανεωμένου επίσημου siteτου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, είναι η έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των φιλάθλων μας, καθώς και η προβολή μέσω και του OlympiacosTV, θεμάτων και αποκλειστικών συνεντεύξεων των πρωταγωνιστών της νέας πορείας του Θρύλου. Επίσης μέσω του olympiacos.org, οι φίλαθλοι θα μπορούν να περιηγούνται στην 86χρονη ιστορία του συλλόγου μας, να προμηθεύονται τα εισιτήρια για τους αγώνες της ομάδας μας, να αγοράζουν τα αυθεντικά προϊόντα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, να μαθαίνουν νέα για την Ακαδημία και τα ταλέντα του αύριο, να συμβάλλουν στην κοινωνική δραστηριότητα της Π.Α.Ε. και να επικοινωνούν με τους παίκτες και την διοίκηση.
Το Επίσημο Site του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, του οποίου η κατασκευή είναι ακόμα σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο δίμηνο, θα αποτελέσει, όπως είναι και η επιθυμία του Προέδρου Βαγγέλη Μαρινάκη, μαζί με τις σελίδες της ομάδας μας στο Facebookκαι το Twitter, το κεντρικό σημείο ενημέρωσης και επαφής για τα εκατομμύρια των φιλάθλων του συλλόγου μας, σε όποιο μέρος του κόσμου και αν βρίσκονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: