Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Πρόωρο φάιναλ φορ

Ο τεχνικός της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού και ο αρχηγός της ομάδας εκπροσώπησαν τους «ερυθρόλευκους» στη συνέντευξη Τύπου του «Two Nations Cup» το οποίο διοργανώνεται το Σαββατοκύριακο στην Κωνσταντινούπολη και παίρνουν μέρος οι δύο καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και της Τουρκίας. Χωρίς αμφιβολία οι συμμετοχές του Θρύλου, του ΠΑΟ, της Φενέρ και της Εφές κατατάσσουν το τουρνουά ως ένα από τα δυνατότερα του φετινού καλοκαιριού με τον Ντούσαν Ιβκοβιτς να περιμένει από τους δύο αγώνες εναντίον των τουρκικών ομάδων να βγάλει ουσιαστικά τα τελικά του συμπεράσματα για την ομάδα της νέας σεζόν.
«Θεωρώ πως είναι μια εξαιρετική ιδέα την κατάλληλη στιγμή να γίνει αυτό το τουρνουά», είπε ο «σοφός» στη συνέντευξη Τύπου και συνέχισε: «Θα είναι ένα καλό τεστ για τις τέσσερις ομάδες ώστε να δουν που βρίσκονται λίγο πριν το ξεκίνημα της σεζόν. Είναι η κατάλληλη στιγμή για τις δύο χώρες με αυτό το τουρνουά να έρθουν πιο κοντά. Ξέρω τι έχει προηγηθεί στις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας και αυτό το τουρνουά είναι μια καλή ευκαιρία οι δύο χώρες να έρθουν πιο κοντά. Οι δύο χώρες έχουν γνωστούς και διάσημους καλλιτέχνες και ήταν σαφώς αναμενόμενο μια τέτοια διοργάνωση να βοηθήσει τις διμερής σχέσης. Για ακόμη μια φορά θέλω να πω είναι μια καταπληκτική ιδέα».
Ο Βασίλης Σπανούλης συμπλήρωσε: «Για εμάς είναι σημαντικό και σπουδαίο που θα πάρουμε μέρος στο τουρνουά. Ξέρουμε τι έχει προηγηθεί στις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και αυτό το τουρνουά μόνο καλό θα κάνει. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές και ελπίζω να προσφέρουμε καλό θέαμα και να ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι που θα έρθουν στο γήπεδο».
Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Πόλη έχοντας σχεδόν όλα τα όπλα στη διάθεσή του μια και ο μοναδικός που δεν ακολούθησε την αποστολή είναι ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος αποφασίστηκε να παραμείνει στην Αθήνα, για να συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθεί...
Η αποστολή: Κάιλ Χάινς, Κέιλιν Λούκας, Ματ Χάουαρντ, Πέρο Άντιτς, Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους Μάρκο Κέσελ, Βασίλης Σπανούλης, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Μιχάλης Πελεκάνος, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Βαγγέλης Μάντζαρης, Κώστας Σλούκας και Δημήτρης Κατσίβελης.
** Στο τουρνουά θα τιμηθεί και ο παλιός προπονητής του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ομάδας, ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: