Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Χωρίς Πελεκάνο με Φενέρ

Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους έχουν περάσει οι «ερυθρόλευκοι», με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να οδηγεί τον Ολυμπιακό στα φιλικά της Τουρκίας και να προσπαθεί μέσα από το μοντάρισμα να προσδώσει αγωνιστική μορφή στην ομάδα. Οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο (21:00) την Φενέρ, στο δεύτερο ματς της ημέρας για το διεθνές τουρνουά «2 nations cup», με τον Σέρβο τεχνικό να κοουτσάρει για πρώτη φορά φέτος την ομάδα και ετοιμάζεται για τις δοκιμές στα συστήματα.
Το βραδινό ματς δεν σημαίνει ότι οι Πειραιώτες θα αποφύγουν την πρωινή Σαββατιάτικη προπόνηση,. Οι «ερυθρόλευκοι» θα επισκεφτούν το κλειστό έστω κι αν το πρόγραμμα θα είναι πιο χαλαρό και θα περιλαμβάνει κυρίως σουτ.
Στην αναμέτρηση με την Φενέρ πάντως, δεν θα δώσει το παρών ο Μιχάλης Πελεκάνος. Ο Έλληνας φόργουορντ υπέστη στην προπόνηση της Παρασκευής ένα μικρό οστικό οίδημα στο δεξί του χέρι. Η εκτίμηση του ιατρικού τιμ κάνει λόγο για τραυματισμό μη ανησυχητικό, που δεν εμπνέει φόβους για κάτι σοβαρό, ωστόσο ο Πελεκάνος αναμένεται να προφυλαχθεί ώστε να αποφύγει το ενδεχόμενο υποτροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: