Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Ο «μαέστρος» του Θρύλου

Είναι τεράστιος παίκτης και το απέδειξε με την Άρσεναλ. Ο λόγος για τον Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο έμπειρος μέσος του Ολυμπιακού στην Αγγλία πραγματοποίησε μία από τις καλύτερές του εμφανίσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα και έδειξε γιατί χαρακτηρίζεται ως ο «μαέστρος» του Θρύλου και ήταν δεύτερος στη λίστα με τα περισσότερα χιλιόμετρα.
Ο Ολυμπιακός στον αγώνα με την Άρσεναλ είχε συνολικά 459 τροφοδοτήσεις και πρώτος στη σχετική λίστα ήταν ο «Κάνιο», ο οποίος είχε 65 με 74% ποσοστό επιτυχίας. Ο Αργεντινός μέσος ήταν μάλιστα αυτός ο οποίος έκανε τη σέντρα στο γκολ του Ολυμπιακού με την κεφαλιά του Φουστέρ.
Στο μεταξύ δεύτερος στη λίστα αυτή, ήταν ο Όλοφ Μέλμπεργκ με 54 και 81% ποσοστό επιτυχίας. Παράλληλα, για ακόμη μία φορά ο Πάμπλο Ορμπάιθ ήταν από τους ποδοσφαιριστές με τις περισσότερες πάσες.
Ο Βάσκος, είχε 45 με 80% ποσοστό επιτυχίας και κατάφερε να συνεργαστεί άψογα με τον Αριέλ Ιμπαγάσα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο «Κάνιο» στηρίχτηκε πολλές φορές στον Ορμπάιθ και του έδωσε 10 φορές την μπάλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: