Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Όλοι στον Ναό

Το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι σημαντικό για τον Θρύλο, που επιθυμεί να συνεχίσει έχοντας το απόλυτο, τόσο στο Καραϊσκάκη όσο και στο πρωτάθλημα. Οι Πειραιώτες το βράδυ της Κυριακής θα φιλοξενούν τους Θεσσαλονικείς με μόνο στόχο τη νίκη και αυτό θέλουν να το κάνουν με τον δωδέκατο παίκτη στο πλευρό τους. Ο Ολυμπιακός με τους οπαδούς του στο πλευρό έχει άλλη δυναμική, τα συνθήματα και τα τραγούδια της εξέδρας ωθούν την ομάδα και αυτό αναμένεται να γίνει και την Κυριακή.
Μετά από τη συγκλονιστική παρουσία στο «Έμιρεϊτς», τώρα σειρά παίρνει το Καραϊσκάκη, για το οποίο συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων. Το Λιμάνι στον Περαία είναι βαθύ για τον ΠΑΟΚ! Αυτό φάνηκε και στο περσινό ματς πρωταθλήματος με τους Θεσσαλονικείς και αυτό θα γίνει και φέτος. Μακριά από προκλήσεις, που συνηθίζονται από την πλευρά των φιλοξενούμενων, δημιουργώντας εντάσεις στον αγωνιστικό χώρο, και που μπορούν να βλάψουν τον Θρύλο.
Ο Ναός να «βράζει» από τις φωνές και τα συνθήματα, χωρίς να τσιμπήσουμε στις όποιες προκλήσεις, και η ομάδα να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: