Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Τεστ υψηλού επιπέδου

Τόσο ο Ντούσαν Ίβκοβιτς όσο και ο Βασίλης Σπανούλης το χαρακτήρισαν ένα «μικρό Final 4» και δεν έχουν άδικο… Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για το «2 Nations Cup» αλλά και γι ακόμα δύο φιλικά με Εφές και Μπεσίκτας και στον δρόμο του θα συναντήσει παίκτες όπως οι Βούγιασιτς, Ιλιάσοβα, Βίντμαρ, Σαβάνοβιτς, Πεκέρ, Μπογκντάνοβιτς… Παίκτες ικανούς να τον βοηθήσουν στο μοντάρισμα, στο να βρει η ομάδα «χημεία», στο να ανταγωνιστεί σε συνθήκες αγώνων επιπέδου Ευρωλίγκας. Το συγκρότημα του Ντούσαν Ίβκοβιτς αντιμετωπίζει λοιπόν το Σάββατο στις 21:00 την Φενέρ του Νέβεν Σπάχια, στην δεύτερη αναμέτρηση της ημέρας για το «2 nations cup».
Ζητούμενο για τους Πειραιώτες είναι μέσα από αυτά τα ματς να βρουν τα πατήματά τους, να εφαρμόσουν σωστά τα συστήματα που έχουν δουλέψει στην προετοιμασία και να αρχίσουν να αφήνουν σιγά-σιγά σημάδια ομάδας. Το βραδινό ματς δεν σημαίνει ότι οι Πειραιώτες θα αποφύγουν την πρωινή Σαββατιάτικη προπόνηση,. Οι «ερυθρόλευκοι» θα επισκεφτούν το κλειστό έστω κι αν το πρόγραμμα θα είναι πιο χαλαρό και θα περιλαμβάνει κυρίως σουτ.
Στην αναμέτρηση με την Φενέρ πάντως, δεν θα δώσει το παρών ο Μιχάλης Πελεκάνος. Ο Έλληνας φόργουορντ υπέστη στην προπόνηση της Παρασκευής ένα μικρό οστικό οίδημα στο δεξί του χέρι. Η εκτίμηση του ιατρικού τιμ κάνει λόγο για τραυματισμό μη ανησυχητικό, που δεν εμπνέει φόβους για κάτι σοβαρό, ωστόσο ο Πελεκάνος αναμένεται να προφυλαχθεί ώστε να αποφύγει το ενδεχόμενο υποτροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: