Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Ενθουσιασμός για την απόδοση του Φέισα

Ο Λιούμπο Φέισα έδειξε και στο Λονδίνο ότι πρόκειται περί παίκτη μεγάλης κλάσης. Ο Σέρβος μέσος ήταν μαζί με τον Ιμπαγάσα,ενδεχομένως οι καλύτεροι παίκτες του Ολυμπιακού απέναντι στην Αρσεναλ και στο Ρέντη τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση για τη συνεχή αγωνιστική του άνοδο. Ο Φέισα πέρασε από τεράστιες δυσκολίες πέρσι, με τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο και τα μυϊκά προβλήματα που επακολουθούν και στο Θρύλο περιμένουν ότι εφόσον συνεχίσει να προπονείται κανονικά θα ανεβάσει σημαντικά την απόδοσή του το αργότερο σε ένα μήνα.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε και οι συνεργάτες του περιμένουν πολλά από τον Σέρβο στη συνέχεια και όπως αναφέρει το πλάνο της τεχνικής ηγεσίας αυτή την περίοδο βρίσκεται γύρω στο 70% από πλευράς ετοιμότητας, άρα θα πρέπει να τον περιμένουμε πολύ καλύτερο στο μέλλον.
Ο Φέισα δεν δείχνει ότι έχει επηρεαστεί ψυχολογικά από την περιπέτειά του, μπαίνει στο γήπεδο και τα δίνει όλα, χωρίς το παραμικρό άγχος. Βάζει τα πόδια του δυνατά στις μονομαχίες, δεν πέφτει κάτω παρά μόνο με φάουλ, παίζει απλά και πειθαρχημένα, έχει πολύ καλό κοντρόλ και τεχνική

Δεν υπάρχουν σχόλια: