Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Μοντάρεται στην Πόλη

Για την Κωνσταντινούπολη αναχωρεί το πρωί (08:25) της Παρασκευής η αποστολή του Ολυμπιακού προκειμένου να συμμετάσχει στο διεθνές φιλικό τουρνουά «2 nations cup» αλλά και ακόμα δύο δυνατές φιλικές αναμετρήσεις, που θα βοηθήσουν την ομάδα στο μοντάρισμα της. Το Σάββατο και την Κυριακή, πιο συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες θα συμμετάσχουν στο πρώτο τουρνουά μπάσκετ «2 nations cup», με το συγκρότημα του Ντούσαν Ίβκοβιτς να αντιμετωπίζει το Σάββατο την Φενέρ (21:00) και την Κυριακή την Εφές (16:30). Τις δύο τούρκικες ομάδες θα αντιμετωπίσει και ο Παναθηναϊκός, ωστόσο τα ομοεθνή συγκροτήματα δεν θα τεθούν αντιμέτωπα μεταξύ τους. Το τουρνουά θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 4.
Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» βέβαια, θα παρατείνει την παραμονή της στην Τουρκία, καθώς θα αντιμετωπίσει ξανά την Εφές ενώ θα δώσει και ένα ακόμα φιλικό κόντρα στην Μπεσίκτας. Είναι εμφανές ότι ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θέλει μέσα από αυτά τα τέσσερα φιλικά να αξιολογήσει το ρόστερ του, να μοντάρει την ομάδα και να προσπαθήσει να της προσδώσει την αγωνιστική μορφή που θέλει. Αυτό δεν σημαίνει πως ο Ολυμπιακός μετά τις 10 Οκτωβρίου θα είναι απολύτως έτοιμος και θα παρουσιάσει το μπάσκετ που επιθυμεί ο προπονητής και μπορεί βάση του ταλέντου της. Αυτό θα συμβεί περίπου στα τέλη Δεκεμβρίου, αρχές Ιανουαρίου όπως εξήγησε ο Σέρβος τεχνικός. Θα είναι σε θέση όμως να έχουν βγει κάποιοι αυτοματισμοί, να παίζει η ομάδα σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο.
Οι «ερυθρόλευκοι», για τέταρτη μέρα προπονήθηκαν πλήρης, με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να μην αντιμετωπίζει προβλήματα και να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.
Στην Κωνσταντινούπολη θα ταξιδέψει και η εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού, η οποία θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού και αυτές των Φενέρ και Εφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: