Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

«Τιμή και ευθύνη η εμπιστοσύνη του Ίβκοβιτς»

Υπόσχεση για σκληρή δουλειά, ούτως ώστε να δικαιώσει τον Ντούσαν Ίβκοβιτς για την εμπιστοσύνη που του δείχνει στον Ολυμπιακό, έδωσε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «θρυλικά μεσάνυχτα», ο Δημήτρης Κατσίβελης.
Για τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του στην Ευρωλίγκα: «Είναι μαγικό να παίζεις μπάσκετ στην καλύτερη διοργάνωση της Ευρώπης. Σου δίνει χαρά και σε πεισμώνει για να δουλέψεις ακόμα περισσότερο».
Για τον ρόλο του στο παιχνίδι της ομάδας: «Κάνω αυτό που μου ζητάει ο προπονητής. Θέλει να δίνω ενέργεια, να πιέζω στην άμυνα και να αποδιοργανώνω την επίθεση του αντιπάλου. Πιστεύω ότι κάνουμε όλοι καλή δουλειά».
Για το πόσο χρόνο χρειάζεται η ομάδα για να «δέσει»: «Με κάθε παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Ιδιαίτερα αν έρχονται οι νίκες θα παίρνουμε περισσότερο κουράγιο και ψυχολογία. Το ακριβές χρονικό διάστημα είναι δύσκολο να προσδιοριστεί. Σημασία έχει ότι σε κάθε ματς παρουσιαζόμαστε βελτιωμένοι. Διαθέτουμε νέα ομάδα, η οποία όταν νικά ένα δύσκολο παιχνίδι, παίρνουμε εμπειρίες και παραστάσεις για να αποφύγουμε στο μέλλον τυχών λάθη που θα στοιχίσουν».
Για την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς: «Είναι τεράστια τιμή αλλά συνάμα και ευθύνη για μένα. Το μόνο που πρέπει να κάνω, είναι να δουλέψω σκληρά, για να μην τον απογοητεύσω και χάσω αυτή την εμπιστοσύνη που έχω κερδίσει».
Για το μήνυμά του στον κόσμο: «Έχουμε μία πολύ δύσκολή συνέχεια και θα θέλαμε να είναι κοντά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: