Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Το ρεκόρ της Αβραμίδου

Με πέναλτι πέτυχε το γκολ υπʼ αριθμόν 323 στην καριέρα της η Αλκηστη Αβραμίδου, στο ματς με τον ΝΟ Ρεθύμνου στο «Πέτρος Καπαγέρωφ», στην άνετη νίκη με σκορ 18-6 που πέτυχε ο Ολυμπιακός. Η Αβραμίδου, μόλις 23 χρονών, πέρασε στην έβδομη θέση των πίνακα των αρχισκόρερ την εμβληματική αρχηγό του ΝΟ Βουλιαγμένης, Άντι Μελιδώνη.
Βεβαίως, η αριστερή εξτρέμ του Ολυμπιακού δεν το γνώριζε και τη χαροποίησε σχετικά, όχι, όμως, πως τρελάθηκε κιόλας, αφού αυτό που περισσότερο την ενδιαφέρει, όπως δήλωσε και στην κάμερα του gavros.gr, είναι να νικάει ο Ολυμπιακός. Και για αυτό, ίοσως, περισσότερο από όλα τα γκολ της θυμάται εκείνο του Λαιμού, το 2009, που χάρισε στον Ολυμπιακό το πρωτάθλημα, σε έναν απίθανο πέμπτο τελικό,
Η Αβραμίδου μπορεί να βρεθεί και στην έκτη θέση της κατηγορίας τη φετινή περίοδο, μια και της υπολείπονται 36 γκολ για να προσπεράσει τη Δήμητρα Ασιλιάν, η οποία έχει 358. Βεβαίως, πίσω της βρίσκεται η Αγγελική Γερόλυμου (354), αλλά είναι δεδομένο ότι εφόσον η περιφερειακός του ΝΟ Βουλιαγμένη είναι υγιής, θα βρίσκεται στην πέμπτη θέση της λίστας πριν τα μέσα Νοέμβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: