Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

«Καλύτεροι με τον καιρό»

Ο εξαιρετικός αθλητής που ακούει στο όνομα Ρόναλντ Χιμένες ήταν ο MVP της αναμέτρησης του Θρύλου με τον ΠΑΟΚ. Ο Κολομβιανός διαγώνιος, οποίος είχε 17 πόντους απόψε, αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι ότι παρά το νεαρό της ηλικίας του (μόλις 21 χρονών) είναι ένας έτοιμος παίκτης και μπορεί να σηκώσει το βάρος μια θέσης, στην οποία έχουν αγωνιστεί πολύ μεγάλοι παίκτες του ευρωπαϊκού και του παγκόσμιου βόλεϊ.
«Νομίζω ότι σήμερα έγινε ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Η αλήθεια είναι όμως ότι από τη στιγμή που σταματήσαμε να κάνουμε λάθη, να χάνουμε σερβίς, δείξαμε ότι έχουμε καλύτερη ομάδα, αφού δούλεψε εξαιρετικά το μπλοκ και η άμυνα μας», είπε αρχικά ο 21χρονος άσος ο οποίος σε 80 επιθέσεις στις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχει κάνει μόλις τρία λάθη κι έχει δεχθεί δύο μπλοκ (!).
«Είναι θέμα αυτοσυγκέντρωσης. Εγώ σε κάθε μπάλα πηγαίνω σα να είναι η πιο σημαντική κι αυτό με βοηθάει, ενώ σίγουρα είναι σημαντική είναι η βοήθεια που μου δίνει όλη η ομάδα», εξήγησε και συμπλήρωσε: «Ακόμη ούτε εγώ, ούτε η ομάδα δεν είμαστε έτοιμοι, αλλά μέρα με τη μέρα γινόμαστε καλύτεροι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: