Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

«Ξέσπασε» ο Ντούντα

Ο Κώστας Σλούκας είχε την τιμητική του στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με το Μαρούσι στο ΣΕΦ. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ήταν εκνευρισμένος με την εικόνα των παικτών του και ξέσπασε όταν ρωτήθηκε για το αν έμεινε ευχαριστημένος από την παρουσία του Κώστα Σλούκα. «Μιλάω συνολικά για την απόδοση της ομάδας. Σίγουρα προσέχω κάθε παίκτη, αλλά δεν ξέρω από πού έρχεται αυτή η ερώτηση», αναρωτήθηκε ο 67χρονος προπονητής και συνέχισε σε πιο έντονο ύφος: «Εσείς πιστεύετε ότι πρέπει να έχει περισσότερο χρόνο; Βλέπουμε την ομάδα συνολικά και κοιτάζουμε την ομαδική απόδοση. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ξεχωρίζετε τον Σλούκα». Σε ερώτηση για το γεγονός πως ο Μάντζαρης αγωνίσθηκε για 20 λεπτά στον αγώνα με τη Μπιλμπάο, ενώ ο Σλούκας έμεινε για 40 λεπτά στον πάγκο, ο Ντούντα απάντησε: «Δεν είναι παίκτες στην ίδια θέση. Ο Μάντζαρης ήταν πολύ καλός στο μαρκάρισμα του Τζάκσον. Σίγουρα ο καθένας θα έχει την ευκαιρία για να πάρει χρόνο συμμετοχής. Κάποιος μάνατζερ σας το είπε να το ρωτήσετε. Δεν πειράζει και οι μάνατζερ είναι ένα δυνατό σημείο στο μπάσκετ».
Στο ξεκίνημα των δηλώσεων του ο Ίβκοβιτς είπε: «Μετά το ματς με τη Φενέρ, δεν έπρεπε να δείξουμε τέτοια εικόνα. Εγώ δεν είμαι προπονητής που πιέζει τον αντίπαλο και θέλει μεγάλη διαφορά. Η ομάδα μου όμως, σήμερα δεν είχε αντίδραση. Αυτή η ομάδα έπρεπε να παίξει τελείως διαφορετικά. Από πλευράς επαγγελματισμού, για τη φανέλα του Ολυμπιακού και γιατί θέλουμε να μαζέψουμε κόσμο στο γήπεδο.
Τώρα έχουμε τρία δύσκολα εκτός έδρας ματς και πιστεύω ότι θα συγκεντρωθούμε και θα παίξουμε καλύτερα. Πρέπει να αντιδράσουμε. Έχουμε δύο προπονήσεις τη Δευτέρα, μια την Τρίτη και μετά φεύγουμε για τη Βιτόρια για το δύσκολο ματς με την Κάχα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: