Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Απουσίασε από την προπόνηση ο Γέστε

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το μεγάλο ντέρμπι που δεσπόζει τη 10η αγωνιστική της Superleague, με τον Παναθηναϊκό (19/11) ξεκίνησε, αφού οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ επέστρεψαν σε ρυθμούς προπονήσεων στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.
Από την προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της ομάδας, εκτός του Μπαλάς Μέγκιερι, ο οποίος γυμνάστηκε κανονικά. Ο Ούγγρος τερματοφύλακας θέλει να είναι όσο το δυνατόν καταλληλότερα προετοιμασμένος στο πρώτο "αιώνιο" ντέρμπι που θα πάρει μέρος στην καριέρα του και προπονείται με φοβερό ζήλο.
Από την άλλη, απών από την προπόνηση ήταν ο Φραν Γέστε, εξαιτίας καθυστέρησης της πτήσης επιστροφής στην Αθήνα. Ο Ισπανός μέσος, πάντως, ενημέρωσε έγκαιρα τον Ερνέστο Βαλβέρδε σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ωστόσο κάποιος θα περίμενε περισσότερη προνοητικότητα από τον Ισπανό μεσοεπιθετικό, ο οποίος έχει χάσει μεγάλο μέρος των μέχρι τώρα αγώνων λόγω της αρθροσκόπησης που έκανε στην πατρίδα του, χωρίς να πάρει άδεια από τον γιατρό του Ολυμπιακού.
Ο Αριέλ Ιμπαγάσα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα συντήρησης και έκανε ασκήσεις με βάρη στο γυμναστήριο του προπονητηρίου, ενώ ο Νταβίδ Φουστέρ, του οποίου η κατάσταση παρουσιάζει αλματώδη βελτίωση συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί τις τελευταίες ημέρες ενώ έκανε και ασκήσεις με μπάλα.
Τις προπονήσεις της ομάδας μας θα παρακολουθήσουν, στο πλαίσιο της αναβάθμισης του προπονητικού τους διπλώματος, για μια εβδομάδα ο προπονητής της Αζαξιό, Ολιβιέ Πανταλονί και ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας μας και νυν προπονητής, Βασίλης Βούζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: