Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

"Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα..."

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν στου Ρέντη την Τετάρτη (9/11) μετά την ολιγοήμερη άδεια που τους είχε δώσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε και με το... καλημέρα ο Ισπανός τεχνικό φρόντισε να δώσει το στίγμα του. Ο "Βάσκος", αφού πρώτα καλωσόρισε τους παρόντες ποδοσφαιριστές του, τους ευχήθηκε υγεία, για να τους βάλει στη συνέχεια στο... κλίμα ενόψει του ντέρμπι κορυφής με τον Παναθηναϊκό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής (19/11, 19:30).
"Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη εβδομάδα, που την κάνει ακόμα πιο δύσκολη το γεγονός ότι δεν είμαστε ακόμα όλοι μαζί. Πρέπει να δουλέψουμε από τώρα σκληρά και από την ερχόμενη εβδομάδα που θα επιστρέψουν και οι διεθνείς θα φουλάρουμε", ήταν τα πρώτα λόγια του "Τσινγκούρι", για να προσθέσει: "Ξέρετε όλοι την κρισιμότητα του αγώνα που μας περιμένει, οπότε δεν χρειάζεται να σας πω κάτι περισσότερο.
Ουσιαστικά τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για εμάς, οπότε πρέπει να δουλέψουμε καλά, ώστε να είμαστε καλά προετοιμασμένοι και να τα καταφέρουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: