Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Δεν κρατιέται ο Σπανούλης

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι φέτος ο ηγέτης του Θρύλου και το αποδεικνύει στο παρκέ σε κάθε παιχνίδι του, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κερδίσει μοναχικές μάχες, οδηγώντας την ομάδα του στην πολυπόθητη νίκη. Τώρα δίνει άλλη μία με το χρόνο για να είναι έτοιμος στα παιχνίδια του Τοπ-16.
Ο άκρατος επαγγελματισμός του μεγάλου αρχηγού του μπασκετικού Ολυμπιακού είναι ένα μόνο από τα προτερήματά του που τον κατατάσσουν στους κορυφαίους παίκτες της Γηραιάς Ηπείρου. Την περίοδο των Χριστουγέννων λοιπόν την πέρασε κάνοντας εντατικές φυσικοθεραπείες και ασκήσεις ενδυνάμωσης, ώστε να ξεπεράσει το γρηγορότερο δυνατόν το πρόβλημα στον αστράγαλο.
Ο Σπανούλης με το νέο έτος θα ξεκινήσει τρέξιμο και ατομικό πρόγραμμα, και σιγά σιγά θα μπει στις κανονικές προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, ώστε στις 18 Γενάρη, στο πρώτο πολύ δύσκολο παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» με την ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ, να είναι ετοιμοπόλεμος και στη διάθεση του «Ντούντα».
Παρότι το ιατρικό επιτελείο της ομάδας συνιστά υπομονή και σταδιακή επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς, ο Λαρισαίος παικταράς αδημονεί να βοηθήσει την ομάδα του στον δύσκολο δρόμο της ευρωπαϊκής υπέρβασης, που αντιστοιχεί σε πρόκριση μέσα από τον πολύ επικίνδυνο όμιλο στον οποίο κληρώθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: