Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Δύο μέρες πριν το ματς στην Μόσχα

Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου (ώρα Ελλάδας 19:00) ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο "Λουζνίκι", έδρα της Σπαρτάκ Μόσχας, την Ρουμπίν για την φάση των "32" του Europa League και όχι στην παραδοσιακή της έδρα, καθώς οι καιρικές συνθήκες στο Καζάν χαρακτηρίζονται απαγορευτικές για την διεξαγωγή αγώνα.
Όχι, όμως, ότι στην ρωσική πρωτεύουσα τα πράγματα είναι "ζεστά", καθώς και εκεί ο υδράργυρος τις τελευταίες μέρες "γράφει" -17 (!), οπότε, όπως καταλαβαίνεται, θα επικρατεί παγετός κατά την διάρκεια της αναμέτρησης
Λόγω, λοιπόν, του πολικού ψύχους που επικρατεί στην Μόσχα, το αχανές γήπεδο "Λουζνίκι" διαθέτει πλαστικό χλοοτάπητα και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα προμηθευτούν ειδικά παπούτσια για να αγωνιστούν.
Οι Πειραιώτες γνωρίζουν ότι θα αντιμετωπίσουν πολύ κρύο και θα έχουν στην διάθεση τους κουβέρτες για τον πάγκο της ομάδας, ενώ οι παίκτες θα διαθέτουν τα απαραίτητα γάντια, σκουφιά, αλλά και εσωθερμικά ρούχα, ώστε να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα με το ψύχος.
Όσον αφορά τον προγραμματισμό, η αποστολή της ομάδας του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει για την Μόσχα δύο μέρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης κόντρα στην Ρουμπίν Καζάν με πτήση τσάρτερ. Συγκεκριμένα, θα ταξιδέψουν το μεσημέρι της Κυριακής (12 Φεβρουαρίου), μετά το ματς κόντρα στην ΑΕΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, το οποίο, ακόμη, δεν έχει ξεκαθαριστεί για το να θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (11/2) ή την Παρασκευή (10/2).

Δεν υπάρχουν σχόλια: