Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Ο Μασάδο και ο Ούτσε

Ο Μασάδο, ο οποίος είχε τεθεί αντιμέτωπος του Ολυμπιακού στους αγώνες με τη Σεντ Ετιέν (προηγούμενη ομάδα του), παίζει πίσω από τον επιθετικό, ενώ μπορεί κάλλιστα να αγωνιστεί είτε στην αριστερή πλευρά είτε στον άξονα δίπλα από το αμυντικό χαφ.
Στη Γαλλία αναφέρθηκε μέσω του RMC, του ραδιοφωνικού σταθμού του Μόντε Κάρλο, πως η πρόταση των «ερυθρόλευκων» έπεσε στο κενό, καθώς η Τουλούζ αξίωνε 4 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει και δεν ήταν «ζεστή» για το δανεισμό του. Από την άλλη, πάντως, πηγές των πρωταθλητών ανέφεραν πως το θέμα δεν έχει κλείσει, με τον Ολυμπιακό να παλεύει να πείσει τη γαλλική ομάδα να δεχτεί να παραχωρήσει τον Μασάδο δανεικό με ρήτρα αγοράς το καλοκαίρι. Ο Μασάδο έχει αγωνιστεί σε 15 ματς πρωταθλήματος, είναι 3 φορές διεθνής με την Πορτογαλία, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το 2015.
Ξέχωρα από την υπόθεση του Μασάδο, οι «ερυθρόλευκοι» ασχολούνται και με την ενίσχυση της δεξιάς τους πλευράς. Υπάρχει παίκτης που έχει ξεχωρίσει και εδώ και 48 ώρες ο Ολυμπιακός διαπραγματεύεται για το δανεισμό του, χωρίς όμως το όνομά του να έχει γίνει γνωστό. Δεν αποκλείεται, πάντως, να είναι ο Ούτσε Καλού, που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Ξαμάξ και αναζητεί ομάδα. Η Εσπανιόλ έχει εκφράσει ενδιαφέρον να αποκτήσει τον 29χρονο άσο, που και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τους Πειραιώτες.
Το σίγουρο είναι πως κάτω από δύσκολες πλέον συνθήκες, καθώς ούτε η δυνατότητα να καταβληθούν μεγάλα οικονομικά ποσά υπάρχει ούτε πολλές πολύ καλές περιπτώσεις στην αγορά υπάρχουν, ο Ολυμπιακός προσπαθεί να ενισχυθεί, με τον Βαλβέρδε πάντως να έχει τονίσει στους ανθρώπους της διοίκησης πως, αν δεν βρεθεί κάτι καλύτερο από τους υπάρχοντες στο ρόστερ της ομάδας παίκτες, τότε καλύτερα ο Ολυμπιακός να παραμείνει ως έχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: