Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

«Κατά διαστήματα καταρρέαμε»

Στα «νεκρά» διαστήματα του Ολυμπιακού, που αποδείχτηκαν καταστροφικά, απέδωσε την ήττα από τη Γαλατάσαραϊ ο Τζόι Ντόρσεϊ με δηλώσεις του. «Ήταν ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι για μας. Κρίμα που χάσαμε, γιατί παλέψαμε σε όλη τη διάρκεια. Στην τελευταία περίοδο βελτιωθήκαμε αρκετά και κυρίως ακολουθήσαμε τους κανόνες και τις οδηγίες του προπονητή μας. Παίξαμε καλά στην άμυνα, αλλάζαμε σωστά παίκτες στα σκριν των αντιπάλων, αλλά κάποια διαστήματα, ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο, καταρρέαμε. Στο τέλος καταφέραμε να ισοφαρίσουμε με ένα μεγάλο σουτ από τον Σλούκα, αλλά κάναμε λάθη στο μαρκάρισμα του Γκόρντον. Φώναζα στα παιδιά ότι πάει μόνο στον αριστερό διάδρομο. Ίσως έπρεπε να ρισκάρουμε αφήνοντάς τον να σουτάρει από μακριά», τόνισε ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ.
Όσο για τη συνέχεια, ανέφερε: «Είμαι νέο μέλος στην ομάδα, αλλά έχω καταλάβει ότι κάθε παιχνίδι πλέον για μας είναι σημαντικό. Αυτό μας λέει συνέχεια και ο προπονητής μας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να συνεχίσουμε τη δουλειά στις προπονήσεις».
Τέλος, σχολιάζοντας την προσωπική του απόδοση, ο 28χρονος άσος είπε: «Έπαιξα καλά στην άμυνα, αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος από την άλλη πλευρά του γηπέδου. Αρχίζω και μπαίνω σιγά-σιγά στο ρυθμό και τη φιλοσοφία της ομάδας. Καταλαβαίνω τι ζητάει από μένα ο προπονητής και προσπαθώ να του το προσφέρω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: