Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Έκανε χαρακίρι ο Θρύλος

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 12-11 από τη Βουλιαγμένη στο φινάλε του ομίλου του και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν μόνο νίκη στο κολυμβητήριο στη Βάρη, καθώς στο άλλο ματς που γινόταν παράλληλα η Μπούντβα νίκησε 11-10 την Πριμόριε Ριέκα. Οι Πειραιώτες μπήκαν δυνατά και έδειξαν ότι έχουν διάθεση να τα δώσουν όλα για να βρεθούν στην επόμενη φάση, ωστόσο, ο ΝΟΒ ακόμη και στο τέλος έδωσε τη χαρά στους Μαυροβούνιους τη χαρά να περάσουν στην επόμενη φάση.
Ας είναι, τα παλικάρια του Θρύλου το πάλεψαν μέχρι το τέλος και αν δεν είχαν ένα άσχημο δεύτερο οκτάλεπτο θα ήταν αυτοί που θα πανηγύριζαν…
Φουντούλης και Δελακάς, αλλά και ο Κολόμβος ήταν οι κύριοι εκφραστές των επιθέσεων του Θρύλου, ωστόσο τα τέρματά τους δεν στάθηκαν αρκετά. Στην πρώτη περίοδο οι ερυθρόλευκοι ήταν μπροστά με 3-4, αλλά κάποια αμυντικά κενά στο βʼ οκτάλεπτο ήταν καταλυτικά για να αλλάξει το μομέντουμ του αγώνα και να γίνει το 9-7 του ημιχρόνου.
Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός το πάλεψε και έκανε την αντεπίθεσή του στο 3ο οκτάλεπτο, με 3-1 επιμέρους σκορ και το ματς στην τελευταία περίοδο να ξεκινάει από την αρχή (10-10).
Τελικά, παρά τη μεγάλη προσπάθεια, ήρθε η αποβολή (με αντικατάσταση) του Δελακά, που τραβούσε την ομάδα εκείνη την ώρα και ένα πέναλτι στα 51΄΄, για να ηττηθεί ο Θρύλος με 12-11 και οι Πειραιώτες να μείνουν εκτός συνέχειας. Το ίδιο συνέβη και με τον ΝΟΒ αφού ήθελε νίκη με πάνω από 4 τέρματα για να περάσει. Καλύτερα έτσι, ο Ολυμπιακός δεν έχει μάθει να του χαρίζουν και τα κερδίζει όλα με την αξία του. Ας είναι, ραντεβού στα πλέι οφ, εκεί που θα νιώσουν ξανά ποιος είναι ο Θρύλος, και το κεφάλι ψηλά!
Τα οκτάλεπτα: 3-4, 9-7, 10-10, 12-11.
ΝΟ Βουλιαγμένης (Λοράντος): Αφρουδάκης 2, Βλαχόπουλος 3, Γούνας 3, Μυλωνάκης 1, Κουλιεράκης 1, Ελμισιάν 1, Βουλγαράκης 1.
Ολυμπιακός (Βλάχος): Φουντούλης 4, Κολόμβος 3, Δελακάς 3, Μάζης 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: