Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Νέα συμβόλαια σε Μέγιερι, Χολέμπας

Στην απόφαση για αναπροσαρμογή συμβολαίων στους Μέγιερι και Χολέμπας με καλύτερες αποδοχές και υψηλότερες ρήτρες προσανατολίζονται στον Ολυμπιακό. Οι τελικές αποφάσεις μετά τις αναμετρήσεις με Μέταλιστ και Παναθηναϊκό. Την ομάδα των επόμενων χρόνων έχουν αρχίσει ήδη να σχεδιάζουν στον Ολυμπιακό.
Μπορεί όλοι στα υψηλά διοικητικά κλιμάκια της πειραϊκής ΠΑΕ να τονίζουν ότι αυτό που τους ενδιαφέρει σε πρώτη φάση, είναι καθαρά το αγωνιστικό «κομμάτι» και το πώς θα μπορέσει η ομάδα να ανταπεξέλθει στο βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα που την περιμένει μέσα στον Μάρτιο και στις τρεις διοργανώσεις, όπου μετέχει, ωστόσο, αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι δεν έχουν αρχίσει να κάνουν τις σκέψεις τους αναφορικά με την ομάδα της επόμενης σεζόν.
Με αυτά τα δεδομένα οι διοικούντες την πειραϊκή ΠΑΕ, θα ασχοληθούν με τις ανανεώσεις και τις αναπροσαρμογές μετά τις κρίσιμες αναμετρήσεις με την Μέταλιστ για την φάση των «16» του Europa League, αλλά και το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στις 18 Μαρτίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στη Πλατεία Αλεξάνδρας υπάρχει η σκέψη για αναπροσαρμογή συμβολαίων στουςΜπάλας Μέγιερι και Χοσέ Χολέμπας, οι οποίοι έχουν τραβήξει «κουπί» φέτος με τις συνεχόμενες συμμετοχές τους σε Ελλάδας και Ευρώπη και είναι από τους σταθερότερους σε απόδοση παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» Βαγγέλης Μαρινάκης και οι στενοί του συνεργάτες φέρονται διατεθειμένοι να προσφέρουν στους Χολέμπας και Μέγιερι συμβόλαια, με καλύτερες αποδοχές και ισχυρές ρήτρες αποδέσμευσης. Να θυμίσουμε ότι για τον 21χρονο διεθνή Ούγγρο πορτιέρο υπάρχει ειδικός όρος, στην υπάρχουσα συμφωνία, βάσει του οποίου μπορεί να φύγει αν προσφέρει κάποια ομάδα, το ποσό του 1.000.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: