Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Θέλει να βρει το ρυθμό του

Η αναμέτρηση με τον Άρη και δη σε... συνθήκες φιλικού αγώνα, καθώς το ΣΕΦ είναι τιμωρημένο με μία αγωνιστική (πέντε επιπλήξεις), δίνει την ευκαιρία στον Ντούσαν Ίβκοβιτς, πέρα από τη συνολική προσπάθεια, να δουλέψει παράλληλα κάποια πράγματα που έχει στο μυαλό του και σε ατομικό επίπεδο. Το πλέον ενδεικτικό, είναι ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά από απουσία δύο μηνών, έχει αγωνιστεί σε δύο επίσημες αναμετρήσεις της ομάδας (με τη δεύτερη να είναι στη Μόσχα) και καλείται, να ανακτήσει σταδιακά τον ρυθμό που είχε πριν τον ταλαιπωρήσει το γόνατό του, πολύ περισσότερο να ανακτήσει τα πατήματά του και να ενσωματωθεί εκ νέου στο υπόλοιπο σύνολο.
Απέναντι στον Άρη, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς προσανατολίζεται ώστε να δώσει επαρκή χρόνο συμμετοχής στον 31χρονο σέντερ, ώστε να τον ετοιμάσει για την αναμέτρηση με τη Γαλατάσαραϊ. Εκεί που κάθε διαθέσιμο «όπλο» θα κριθεί χρήσιμο για τη μάχη της πρόκρισης.
Ο Σέρβος τεχνικός του Ολυμπιακού, από κει και πέρα, προτίθεται αφενός να ξεκουράσει (10 με 15 λεπτά συμμετοχής το πολύ) κάποια βασικά στελέχη της ομάδας, ενώ θα προσπαθήσει παράλληλα, να μοιράσει τον χρόνο ομοιόμορφα, ώστε να έχουν την ευκαιρία να μπουν στο κλίμα, οι παίκτες οι οποίοι απείχαν για διαφορετικούς λόγους τον τελευταίο καιρό, με χαρακτηριστικό παράδειγμα, τον Μιχάλη Πελεκάνο που επανήλθε στη Μόσχα αλλά και τον Γιώργο Πρίντεζη που ταλαιπωρήθηκε από κάκωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: