Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

«Περνάω πολύ καλά στην Ελλάδα»

Μπορεί το ερχόμενο καλοκαίρι να λήγει το συμβόλαιο του Φρανσουά Μοδέστο με τον Ολυμπιακό, ωστόσο αν κρίνει κανείς από τη διάθεση του Κορσικανού χαφ, πολύ δύσκολα θα επιτρέψει κάτι (πχ. το οικονομικό) να σταματήσει την πετυχημένη συνεργασία των δύο πλευρών. Από το Μιλάνο όπου βρίσκεται για να παρακολουθήσει το ιταλικό ντέρμπι ανάμεσα στη Μίλαν και τη Γιουβέντους εμφανίζεται άκρως ικανοποιημένος από τα όσα έχει συναντήσει στους «ερυθρόλευκους» και στην Ελλάδα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου άσου στο «ΟΤΕ SPORΤ»:
Για το πώς περνάει στην Ελλάδα: «Πάρα πολύ καλά! Παρά τα όσα συμβαίνουν και όσα ακούν οι Ιταλοί, περνάμε καλά στην Ελλάδα με την οικογένειά μου, δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα. Μετά από έξι χρόνια στη Μονακό ήρθαμε στην Ελλάδα και περνάμε πάρα πολύ καλά».
Για τον κόσμο του Ολυμπιακού και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν: «Είναι καταπληκτικό να παίζεις σε ένα ντέρμπι στο ελληνικό πρωτάθλημα! Το παιχνίδι της Μίλαν με τη Γιουβέντους είναι σαν παίζουν Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός».
Για τη δυναμική της Γιουβέντους: «Έχει γυρίσει ο Αντόνιο Κόντε για να μπορέσει να δώσει τον χαρακτήρα του παρελθόντος, τις δυνάμεις και την αποτελεσματικότητα της ομάδας».
Για τον παίκτη που συμπληρώνει τον Κουαλιαρέλα στην επίθεση: «Δεν έχει σημασία αν παίζει ο Μποριέλο ή ο Μάτρι, που έχει παίξει στην Κάλιαρι, στην οποία αγωνίστηκα και εγώ, θεωρώ ότι δεν έχει σημασία»
Για την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο «Σαν Σίρο»: «Είναι πανέμορφο να παίζεις σε ένα τέτοιο γήπεδο, σε τέτοιον αγωνιστικό χώρο, με 80 χιλιάδες φιλάθλους να παρακολουθούν. Από όσο θυμάμαι έχω αγωνιστεί εδώ 4-5 φορές με την Κάλιαρι και είναι πολύ δύσκολο να παίζεις εδώ. Είναι φανταστικό γήπεδο, ποδοσφαιρικό γήπεδο».
Για την επιστροφή του Αντρέα Πίρλο στο Μιλάνο ως αντίπαλος: «Είναι καταπληκτικό να τον βλέπεις να παίζει. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, μετά από 10 χρόνια στη μία ομάδα να περνάει στην άλλη πλευρά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: