Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Μίλαν και Ολυμπιακός για Βλάχο

Ο ταλαντούχος αμυντικός Κώστας Βλάχος δοκιμάζεται στην Μίλαν, αν όμως οι «Ροσονέρι»δεν προχωρήσουν στην απόκτησή του θα το κάνει ο Ολυμπιακός που έχει ήδη προχωρήσει τις επαφές του.
Ο 17χρονος κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Κώστας Βλάχος, βρίσκεται στο Μιλάνο όπου δοκιμάζεται από την Μίλαν. Ο νεαρός άσος έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στις μικρές ομάδες της Ένωσης, όμως δεν μπορεί να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΚ αφενός λόγω του προβλήματος που υπάρχει με την φορολογική ενημερότητα, αφετέρου εξαιτίας προηγούμενης οφειλής προς την πρώην ομάδα του ύψους 30.000 ευρώ.
Σημειώνεται ότι ο παίκτης που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της Μίλαν δεν έχει περάσει απαρατήρητος και από άλλους συλλόγους του εξωτερικού, αλλά και της Ελλάδας, όπως ο Ολυμπιακός.
Οιερυθρόλευκοι έχουν υπό στενή παρακολούθηση τον νεαρό στόπερ και σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η συμφωνία του Ενωσίτη άσου με τους «Ροσονέρι» θα κινηθούν για την απόκτησή του.Μάλιστα, έχει ήδη γίνει μια πρώτη κουβέντα και σε περίπτωση που ο Βλάχος δεν αποκτηθεί από την Μίλαν, ο Ολυμπιακός θα πληρώσει το ποσό των τριάντα χιλιάδων ευρώ στο Γαλάτσι και θα τον ντύσει στα ερυθρόλευκα χωρίς η ΑΕΚ να πάρει σεντ!
Οι μέχρι τώρα εικόνα των ανθρώπων της Μίλαν είναι πολύ καλή, ενώ και για τον νεαρό παίκτη προτεραιότητα είναι το εξωτερικό, όμως αν δεν ολοκληρωθεί θετικά το deal έχει διαμηνύσει ότι θα κοιτάξει το μέλλον του, το οποίο εκτός απροόπτου θα τον στείλει στο Λιμάνι. Τέλος, σημειώνεται πως η Μίλαν έχει ενημερώσει τον 17χρονο αμυντικό ότι θα του γνωστοποιήσει τις προθέσεις της, είτε θετικές είτε αρνητικές, το πολύ μέχρι τις 3 Μαρτίου, όταν και θα επιστρέψει από την Ιταλία και ουσιαστικά θα γνωρίζει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: