Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Το κόλπο με τα στημένα

Ο Ολυμπιακός στα τελευταία του ματς σκοράρει συνεχώς από στημένες φάσεις, δείχνοντας πως αυτό κιόλας είναι που δουλεύουν οι «ερυθρόλευκοι» και στις προπονήσεις. Ιδιαίτερα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια ο Ολυμπιακός έχει βάλει τρία γκολ από στημένες φάσεις. Και μάλιστα τα δύο από αυτά τα ματς ήταν με τη Ρούμπιν Καζάν, αφού από στημένες φάσεις ο Θρύλος «καθάρισε» τους Ρώσους και πήρε την πρόκριση στους «16» του Europa League.
Αρχικά ήταν το ματς με την ΑΕΚ, όταν ο Ολυμπιακός είχε ανοίξει το σκορ από εκτέλεση κόρνερ και την κεφαλιά του Όλοφ Μέλμπεργκ. Η συνέχεια ήταν στη Ρωσία με τη Ρούμπιν Καζάν, όταν ο Μιραλάς είχε εκτελέσει κόρνερ και μετά από... αναπουμπούλα στην άμυνα των Ρώσων ο Φουστέρ με σουτ «έγραψε» το 1-0.
Μετά ακολούθησε η αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη, όποτε επίσης οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ από στημένη φάση. Ο Χολέμπας είχε «γεμίσει» στην αντίπαλη περιοχή από εκτέλεση φάουλ ο Μακούν πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-0. Ήρθε και πάλι η σειρά της Ρούμπιν Καζάν, αυτή τη φορά στο Καραϊσκάκη, όταν ο Ιμπαγάσα εκτέλεσε φάουλ ο Μαρκάνο πήρε την πρώτη κεφαλιά ο Τζιπούρ τη δεύτερη και η μπάλα στα δίχτυα των Ρώσων...

Δεν υπάρχουν σχόλια: