Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

«Ακόμα και την Καθαρά Δευτέρα δουλειά»

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης κόντρα στη Γαλατασαράι, για την τελευταία αγωνιστική του TOP της Ευρωλίγκας, δεν σταματά ούτε τη Καθαρά Δευτέρα, όπως τόνισε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, μετά τη νίκη επί του Άρη (85-66). Αναφορικά με την αναμέτρηση, ο «Ντούντα» κρατά μόνο την εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο.
«Ηταν δύο διαφορετικά ημίχρονα», δήλωσε αρχικά ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και συμπλήρωσε: «Στο πρώτο μας πήρε αρκετό χρόνο να βρούμε ρυθμό. Ο Άρης έπαιξε καλά. Εμείς δεν ελέγχαμε το παιχνίδι. Κάναμε στα πρώτα τέσσερα λεπτά 4 λάθη. Ο Άρης ήταν καλός έτρεξε επτά πόντους από τον αιφνιδιασμό. Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιάσαμε τελείως διαφορετική εικόνα και με την καλή μας άμυνα χαλάσαμε τα ποσοστά του αντιπάλου μας ειδικά στα δίποντα. Το θετικό είναι ότι αντιδράσαμε. Συνεχίζουμε την δουλειά. Θα δουλέψουμε ακόμη και την Καθαρά Δευτέρα ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη. Συγχαρητήρια στον Άρη, που παρά τα προβλήματα έκανε ένα ωραίο παιχνίδι. Εμείς συνεχίζουμε».
Αναφορικά με τον Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, ο οποίος το Σάββατο (25/2) υποβλήθηκε σε επέμβαση είπε: «Ο Γκετσεβίτσιους είχε μια μόλυνση στην πλάτη… Ίσως να είναι καλύτερα να μιλήσετε με τους γιατρούς. Ο κ. Παπαγιανόπουλος του έκανε σήμερα επέμβαση και καθάρισε την μόλυνση. Περιμένουμε πως θα πάει η θεραπεία. Τώρα είναι στο νοσοκομείο. Θα δούμε πότε θα είναι έτοιμος να μπει. Είχαμε συνεχώς επαφή με τον γιατρό. Δεν γινόταν αλλιώς».
Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Κατσίβελης δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Αρη. Εμείς δεν ξεκινήσαμε τόσο δυνατά όσο θα έπρεπε. Για 25 λεπτά ο Άρης έπαιξε πολύ καλή άμυνα και μας περιόρισε τις ασίστ και τα εύκολα καλάθια. Στην συνέχεια, όμως, δυναμώσαμε την άμυνά μας, κάναμε κλεψίματα, πετύχαμε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό και άνοιξε το σκορ. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με την Γαλατά, που είναι για εμάς τελικός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: