Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

«Ξέρουμε τι σημαίνει ο κόσμος του Ολυμπιακού»

Το εγκώμιο των φίλων του Ολυμπιακού για τη στήριξη στους δύο αγώνες στο ΣΕΦ κόντρα στη Σιένα, έπλεξε ο Βασίλης Σπανούλης, μετά την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας. Μάλιστα, ο «V-Span» τόνισε πως είναι περήφανος που είναι μέλος των «ερυθρόλευκων», ωστόσο εμφανίστηκε προσγειωμένος: «Τα πόδια μας στη γη, αλλά έχουμε δρόμο μπροστά μας».
Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Σπανούλης:
«Τεράστια επιτυχία, δεν πίστευαν πολλοί σε εμάς, ούτε καν στο TOP 16. Είχαμε πολλές καλές και πολλές άσχημες βραδιές, αλλά είμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Από την πλευρά μου θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους. Στους Αγγελόπουλους, στους προπονητές μας, στο προπονητικό σταφ, στους πάντες. Οι Αγγελόπουλοι μας στηρίζουν καθημερινά. Σε όλους συγχαρητήρια, τρομερή προσπάθεια.
Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ. Αυτό προσπαθώ να το κάνω από την αρχή. Όλη τη σεζόν αυτό κάνω. Ήταν απίστευτος ο κόσμος. Συγκλονιστικός ο κόσμος, μας έδωσε τεράστια ώθηση και είμαι χαρούμενος που τους φέραμε κοντά μας. Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει ο κόσμος του Ολυμπιακού. Μην πάμε πολύ μακριά. Αυτό υπάρχει στον Ολυμπιακό, όταν κάνουμε κάτι καλό, ύστερα πέφτουμε απότομα. Τα πόδια μας στη γη, αλλά έχουμε δρόμο μπροστά μας. Περήφανος που είμαι μέρος αυτής της ομάδας. Πάλι ευχαριστώ τον κόσμο και με το καλό στην Πόλη. Θέλω να μιλάω για την δικιά μου την ομάδα, όχι για άλλα πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: