Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Θεραπεία για Λο και Ντόρσεϊ

Απόντες από την προπόνηση του Ολυμπιακού ήταν οι Έισι Λο και Τζόι Ντόρσεϊ, ενόψει του τέταρτου προημιτελικού της Ευρωλίγκας κόντρα στη Σιένα, με αποτέλεσμα η συμμετοχή τους να κρίνεται αμφίβολη. Ο πρώτος έμεινε εκτός λόγω του προβλήματος που έχει στο γόνατο, με το δεύτερο να αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις τη μύτη, ύστερα από το χτύπημα που δέχθηκε από τον Στόουνρουκ. Κανονικά έβγαλε όλο το πρόγραμμα ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος.
Το «παρών» στην προετοιμασία των Πειραιωτών ενόψει του ματς με τη Σιένα, έδωσε ο ένας εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, Γιώργος Αγγελόπουλος και ο αντιπρόεδρος, Γιώργος Σκινδήλιας.
Ο Λο ταλαιπωρείται από το γνωστό πρόβλημα που έχει, το οστικό οίδημα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει θεραπεία. Εκτός έμεινε και ο Τζόι Ντόρσεϊ, λόγω του χτυπήματος στη μύτη που αποκόμισε από τον Στόουνρουκ. Όπως είναι φυσικό, υπάρχει μία σχετική αγωνία στο στρατόπεδο των Πειραιωτών, με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να αποφασίζει την τελευταία στιγμή για τη συμμετοχή τους. Πάντως μοιάζει απίθανο να μην παίξουν.
Ωστόσο, η προπόνηση του Ολυμπιακού είχε και καλά νέα, καθώς ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ξεπέρασε πλήρως την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα. Δεν είναι απίθανο να βρίσκεται και στη δωδεκάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: