Κυριακή 29 Απριλίου 2012

«Θα πάμε ακόμα καλύτερα»

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος βγήκε από τα αποδυτήρια βρεγμένος, προφανώς επειδή όλοι γιόρτασαν με την ψυχή τους το τρόπαιο, παίζοντας μπουγέλο. Μιλώντας από εκεί και πέρα για το μεγάλο παιχνίδι, ο πρόεδρος του Θρύλου τόνισε αρχικά. «Ήταν μια πραγματική γιορτή για το ποδόσφαιρο. Καταφέραμε να κάνουμε γιορτή τον τελικό. Είμαι χαρούμενος γιατί ήρθαν χιλιάδες κόσμος, οικογένειες, παιδιά, παρέες και έγιναν όλα όπως έπρεπε να γίνονται κάθε φορά», είπε ο πρόεδρος των τίτλων, για να συνεχίσει ακόμα πιο αισιόδοξα.
«Θέλω, αυτό που έχει δημιουργηθεί, να συνεχιστεί και τα υπόλοιπα χρόνια. Είδαμε πως το παιχνίδι είχε διακυμάνσεις, είχε τρία γκολ, παίξαμε παράταση και πιστεύω πως ο κόσμος το ευχαριστήθηκε. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό». Ερωτηθείς για το κλίμα που επικράτησε, απάντησε. «Είναι πάρα πολύ καλό. Ο Ολυμπιακός έπαιξε πάρα πολύ καλή μπάλα σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη. Χάσαμε για δύο λεπτά την πρόκριση με τη Μέταλιστ, αλλά πάνω από όλα, αυτό που θέλω είναι να συνεχίσουμε και του χρόνου να έχουμε καλό κλίμα. Είμαι σίγουρος θα τα πάμε ακόμα καλύτερα».
Η κουβέντα φυσικά δεν θα μπορούσε να μην πάει και στον Βαλβέρδε, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να αφήνει ανοικτό ένα παράθυρο. «Τον Βαλβέρδε τον ευχαρίστησα όχι γιατί είναι μόνο καλός τεχνικός, αλλά πάνω από όλα για την ανθρώπινη σχέση που έχουμε. Αυτό είναι που μένει. Είναι καλός άνθρωπος, τίμιος και είχαμε άψογη συνεργασία. Κερδίσαμε τρία πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα μαζί του και είμαι σίγουρος πως κάποια στιγμή θα ξανασυναντηθούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: