Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Ωρα για την πρωτιά

Ποια ομάδα θα είναι πρώτη στην κανονική περίοδο της Α1 πόλο Ανδρών; Αυτή η απάντηση θα δοθεί οριστικά στις 19:00 το Σάββατο, 25 Απριλίου (OTE Sport 3) στο ματς της 21ης αγωνιστικής της Α1 πόλο Ανδρών μεταξύ ΝΟ Βουλιαγμένης και Ολυμπιακού στο ανοικτό κολυμβητήριο του Λαιμού.
Στο πρωτάθλημα τρία είναι τα μέτωπα που έχουν μείνει ανοικτά: η προτελευταία ομάδα που θα υποβιβαστεί στην Α2 (με τον ΝΟ Καλαμακίου, που έχει 12 βαθμούς, να χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη στον Άλιμο απέναντι στον αδιάφορο ΝΟ Χανίων, για να παραμείνει στο «κόλπο»), η ομάδα που θα πάρει την τέταρτη θέση για να μπει στα πλέι οφ και εκείνη που θα τερματίσει πρώτη.
Όσον αφορά στην ομάδα που θα συμπληρώσει την πρώτη τετράδα, ο Παναθηναϊκός νίκησε με 13-4 την Παρασκευή το Παλαιό Φάληρο και προσπέρασε μετά από καιρό τον Πανιώνιο, ο οποίος, πάντως, αναμένεται να επιστρέψει σε εκείνη μετά το ματς της Νέας Σμύρνης με τον ΠΑΟΚ, στις 16:00. Οι Νεοσμυρνιώτες, πάντως, έχουν… έμφυτο ελάττωμα, μια και θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» την τελευταία αγωνιστική, η οποία δεν έχει οριστεί ακόμα, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει στις 8 Μαΐου.
Οι «ερυθρόλευκοι», πάντως, έχουν τα δικά τους ντράβαλα. Είναι πρώτοι στη βαθμολογία και παίζουν για δύο αποτελέσματα απέναντι στον ΝΟΒ, ο οποίος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Γιώργου Κατσαούνη, που έχει κάνει ράμματα στο χέρι. Ο Ολυμπιακός έχει 57 βαθμούς, ο ΝΟ Βουλιαγμένης έχει 55. Διαιτητές της κρίσιμης αναμέτρησης, που θα δώσει σε μία από τις δύο ομάδες το πλεονέκτημα έδρας στους ημιτελικούς και στους τελικούς των πλέι οφ και στην άλλη το πλεονέκτημα έδρας μόνο στους ημιτελικούς, είναι οι Αχλαδιώτης και Σταυρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: