Κυριακή 29 Απριλίου 2012

«Τελικό με Παναθηναϊκό»

Στην επίσημη μπουτίκ του Ολυμπιακού βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου, οι Λάζαρος Παπαδόπουλος και Μιχάλης Πελεκάνος για να κληρώσουν τα εισιτήρια για το Final 4 που πρόσφερε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, αλλά και για να μιλήσουν και να υπογράψουν αυτόγραφα στους μικρούς φίλους της ομάδας.
Τα παιδιά σαν κανονικοί δημοσιογράφοι ρώτησαν τους παίκτες της ομάδας για τα πρώτα τους βήματα και για τα μπασκετικά τους είδωλα, με ένα από αυτά μάλιστα να ζητάει από τους «ερυθρόλευκους» να μάθει αν θέλουν τον Παναθηναϊκό στον τελικό της Ευρωλίγκας. Στην ερώτηση απάντησε ο Παπαδόπουλος λέγοντας «Φυσικά τι πιο ωραίο από έναν Ελληνικό τελικό μέσα στην Τουρκία».
Ο πιτσιρικάς συνέχισε να… πιέζει ασφυκτικά τον σέντερ του Ολυμπιακού ρωτώντας τον «Θα είναι πιο εύκολο με τον Παναθηναϊκό;» για να απαντήσει ο Παπαδόπουλος «Όχι δεν θα είναι πιο εύκολο, αλλά σίγουρα θα είναι ωραίο».
Στην συνέχεια ο 31χρονος σέντερ δεν μπορούσε να μην πει και για το αν υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού του Ολυμπιακού, μια πιθανή κόντρα με τον «αιώνιο» στην Τουρκία: «Ναι υπάρχει και όχι στο πίσω μέρος του μυαλού μας, μακάρι να γίνει αυτή η αναμέτρηση. Θα ήταν μια πολύ ωραίο και για την χώρα μας να γίνει ένας τέτοιος τελικός στην Τουρκία, θα ήταν πολύ εντυπωσιακό και πολύ όμορφο».
Για την ετοιμότητα του Ολυμπιακού ενόψει του Final 4 της Ευρωλίγκας ο Παπαδόπουλος υποστήριξε «Ναι είμαστε έτοιμοι απολύτως, έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας για να προετοιμαστούμε και ελπίζουμε ότι το καλύτερο».
Σχετικά με το τι θα ήθελε από τους οπαδούς και των δυο ελληνικών ομάδων ο Παπαδόπουλος στην Πόλη: «Πάντα οι φίλαθλοι πρέπει να δείχνουν καλή συμπεριφορά και όχι τώρα που θα παίξουν δύο Ελληνικές ομάδες στην Πόλη. Βέβαια οι καλύτεροι φίλαθλοι είναι αυτοί που βρίσκονται σε αυτή εδώ την εκδήλωση. Τα νεαρά παιδιά πρέπει να έχουν τελείως διαφορετική προσέγγιση από αυτή που υπήρχε παλιότερα. Πρέπει βέβαια να δείξουμε στην Πόλη πως το μπάσκετ εκτός από αθλητισμός είναι και πολιτισμός».
Τέλος για το ερώτημα των τελευταίων ημερών αναφορικά με την απόφαση του ΕΣΑΚΕ για την μη πραγματοποίηση τελικών πριν το Final 4, ο σέντερ του Ολυμπιακού δήλωσε: «Σίγουρα θα έπρεπε να γνωρίζουμε τον προγραμματισμό, πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και όχι μια εβδομάδα πριν ξεκινήσουν οι τελικοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: