Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Ιβκοβιτς: «Καλό παιχνίδι»

Θετικά ήταν τα συμπεράσματα του Ντούσαν Ίβκοβιτς για την νίκη του Ολυμπιακού με 87-66 επί του Πανιωνίου στην Νέα Σμύρνη, αποτέλεσμα που φέρνει τους «ερυθρόλευκους» στους τελικούς του πρωταθλήματος. Ο κόουτς του Ολυμπιακού στην συνέντευξη τύπου επικεντρώθηκε στα προβλήματα της τελευταίας στιγμής που προέκυψαν με τους Λο και Άντιτς, αλλά και για τον Τζόι Ντόρσεϊ.
Συγκεκριμένα ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είπε: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι για μας. Είχα πει στους παίκτες μου ότι ο Πανιώνιος είναι πολύ καλή ομάδα και τώρα μας βοήθησε να μπούμε πίσω σε καλό αγωνιστικό ρυθμό. Στο τρίτο ματς ξαφνικά μείναμε χωρίς δύο βασικούς παίκτες. Ο Λο είναι χάλια με την δηλητηρίαση και ο Άντιτς είχε ένα σπασμό στον αυχένα. Μάλλον από Δευτέρα θα είναι έτοιμοι και οι δύο. Συνεχίζουμε και τώρα θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα καλό πρόγραμμα. Δεν έχουμε πολλές λύσεις, με 13 κενές μέρες ως το φάιναλ-φορ. Συνεχίζουμε τη δουλειά».
Ακόμα ο τεχνικός των Πειραιωτών είπε ότι λογικά θα γίνουν κάποια φιλικά πριν τα ματς του Final 4, ενώ μίλησε και για τον Τζόι Ντόρσεϊ. «Ο Ντόρσει πρέπει να καταλάβει κάποια πράγματα και θα του μιλήσω προσωπικά. Μετά τον τραυματισμό του γύρισε γρήγορα, αλλά πρέπει να του εξηγήσω πως πρέπει να αντιδράει. Δεν έχει εμπειρία στην Ευρώπη, αλλά νομίζω ότι βρούμε μια καλή λύση για την ομάδα» δήλωσε ο Ντούντα για τον Αμερικανό σέντερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: