Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Γιορντάνοφ για Θρύλο

Ο πρώην «ερυθρόλευκος» διαγώνιος, Μπόγιαν Γιορντάνοφ, φαίνεται πως βρίσκεται σε επαφές με τους Πειραιώτες για να επιστρέψει στο Λιμάνι μετά από το 2008. Θέλοντας να αφήσουν πίσω τους τη φετινή δύσκολη χρονιά, οι άνθρωποι του «ερυθρόλευκου» ΤΑΑ σχεδιάζουν με προσοχή τα βήματά τους ώστε να επιστρέψουν οι επιτυχίες στο τμήμα βόλεϊ του Θρύλου αλλά χωρίς υπερβάσεις.
Σε αυτό το πλαίσιο πάντα έγιναν προσεγγίσεις εκτός άλλων παικτών και με τον πρώην Βούλγαρο διαγώνιο του Ολυμπιακού, Μπόγιαν Γιορντάνοφ, ώστε να βολιδοσκοπήσουν τη διάθεσή του και τις οικονομικές του απαιτήσεις για πιθανή επιστροφή στον Πειραιά.
Να σημειωθεί ότι ο Γιορντάνοφ έκανε μια πολύ καλή χρονιά στην Α2 Ιταλίας με την φανέλα της Γένοβα, και φαίνεται «ζεστός» στην πιθανότητα να επιστρέψει στο Λιμάνι. Αν μάλιστα ρίξει τις απαιτήσεις του και μπορέσει να βρεθεί μία χρυσή τομή με τους «ερυθρόλευκους», τότε δεν αποκλείεται να ξαναφορέσει τα κόκκινα την ερχόμενη σεζόν.
Πάντως οι αναμνήσεις του αριστερόχειρα «άσου» από τη θητεία του στον Ολυμπιακό είναι πολύ καλές, και για αυτό φέρεται να έχει δώσει τον λόγο του στους ιθύνοντες του Ερασιτέχνη ότι θα περιμένει την επίσημη πρότασή τους πριν κλείσει σε άλλη ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: