Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

«Όποτε είναι κλοπή, θα παίρνω τεχνική ποινή!»

Θηρίο σε κλουβί θύμιζε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του τέταρτου τελικού του ΟΑΚΑ! Ο προπονητής του Ολυμπιακού ήταν κυριολεκτικά «σκασμένος» από τις προκλητικές αποφάσεις των διαιτητών Σχινά, Αναστόπουλου και Μπήτη, οι οποίοι ευνόησαν σκανδαλωδώς τον Παναθηναϊκό δίνοντας χείρα ...βοηθείας στους πράσινους και καταδικάζοντας τον Ολυμπιακό σε μία ήττα που σε καμία περίπτωση δεν άξιζε...
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς επανέλαβε περί διαφορετικών κριτηρίων στα σφυρίγματα των διαιτητών, έδειξε με το δάχτυλο τον Δημήτρη Μπήτη και τόνισε πως θα παίρνει τεχνική ποινή, όποτε κλέβουν τον Ολυμπιακό.
«Τι άλλο να πω; Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Ήταν ένα δυνατό, συγκλονιστικό ματς. Αρχίσαμε καλά, με σωστή κυκλοφορία της μπάλας κι εύκολα καλάθια. Στο πιο δυνατό σημείο του Ολυμπιακού, στο τελευταίο δεκάλεπτο, φάγαμε 29 πόντους. Το επιθετικό ριμπάουντ ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα. Θα ετοιμάσουμε το παιχνίδι του Σαββάτου (2/6) όσο καλύτερα μπορούμε. Πρέπει να πω κάτι για την τεχνική ποινή. Είπα στον κ.Μάνο, στον κομισάριο, όποτε είναι κλοπή, θα παίρνω τεχνική ποινή. Ο κ.Μπήτης έδωσε μπάλες στον Παναθηναϊκό κι οι υπόλοιποι τον διόρθωσαν. Τα κριτήρια ήταν διαφορετικά. Ο Κάιλς Χάινς έπαιξε 15 λεπτά κι έκανε 5 φάουλ. Αυτό είναι ρεκόρ στην Α1. Οι βασικοί μας έπαιξαν μαζί 35 λεπτά με 10 φάουλ. Οι Ντόρσεϊ και Χάινς, βασικοί μας στη θέση "5", έπαιξαν 35 λεπτά» είπε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού και συνέχισε περί προετοιμασίας του πέμπτου Τελικού λόγω διαφοράς στην εμπειρία μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων:«Εμείς παίζουμε με μία ομάδα που είναι την τελευταία 10ετία η καλύτερα ομάδα στην Ευρώπη, με τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη. Δεν είναι καθόλου δύσκολο. Δύσκολο θα ήταν απέναντι στον Πανιώνιο!».
Όσο για το αν σκέφτεται να χρησιμοποιήσει αντί του Παπαδόπουλου τον Γλυνιαδάκη, απάντησε σχετικά στον δημοσιογράφο που του απηύθυνε την ερώτηση: «Θα το σκεφτούμε. Αν έχετε εσείς καμία συμβουλή, θα τα πούμε μετά...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: