Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Πάλι πρόστιμο...

Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Ολυμπιακού και στον 3ο τελικό της σειράς με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, ήταν ασύλληπτη, κάτι σχολιάστηκε θετικά τόσο από τους «ερυθρόλευκους» όσο και από τους φιλοξενούμενους. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν προέβησαν σε καμία παραβατική συμπεριφορά και βοήθησαν σημαντικά την ομάδα, κάτι που φάνηκε και από το σχεδόν… λευκό φύλλο αγώνος.
Έτσι λοιπόν, ο αθλητικός δικαστής επέβαλε πρόστιμο συνολικού ύψους 4.100 ευρώ για κάποια υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν αλλά και για καπνογόνα και κροτίδες που άναψαν εντός του κλειστού, αλλά εκτός αγωνιστικού χώρου.
Αναλυτικά η απόφαση του αθλητικού δικαστή…
α) για ρίψη καπνογόνων και κροτίδων ήχου και καπνού μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο, πρόστιμο 2.200,00 ευρώ.
β) για υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης έντασης με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, για τα οποία έγινε μια έγγραφη προειδοποίηση, επίπληξη και πρόστιμο 1.400,00 ευρώ
γ) για υβριστικά συνθήματα τα οποία δεν συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 500,00 ευρώ κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τoν Παναθηναϊκό της 27-5-2012».

Δεν υπάρχουν σχόλια: