Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Κρούση για Καββαδά

Την πρώτη του επαφή με τη διοίκηση του Πανιωνίου για την απόκτηση του 21χρονου σέντερ, Δημήτρη Καββαδά, είχε ο Ολυμπιακός. Κατ’ αρχήν διαφορά στο οικονομικό, ωστόσο οι δύο σύλλογοι θα τα ξαναπούν άμεσα. Ένας από τους πρώτους στόχους του Ολυμπιακού για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο είναι ο ταλαντούχος σέντερ του Πανιωνίου, Δημήτρης Καββαδάς, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν στη Νέα Σμύρνη.
Ήδη, το πρώτο βήμα από την πλευρά του Θρύλου έγινε, αφού η ΚΑΕ είχε μια πρώτη επαφή με τη διοίκηση των κυανέρυθρων για τον 21χρονο άσο.
Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το 2014, όμως ο Πανιώνιος δέχεται να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής του. Σύμφωνα πάντως με το «Φως» σε αυτή την πρώτη κουβέντα μεταξύ των δύο ομάδων παρουσιάστηκε διαφορά στο οικονομικό με τις απαιτήσεις του Πανιωνίου να χαρακτηρίζονται υπερβολικές από την ερυθρόλευκη πλευρά.
Βεβαίως, οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν αφού οι όποιες διαφορές είναι λογικές σε κάθε πρώτη επαφή που γίνεται. Σύντομα, οι δύο διοικήσεις θα καθίσουν πάλι στο ίδιο τραπέζι ούτως ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή, πιθανώς με κάποιες αμοιβαίες υποχωρήσεις. Και αυτό βεβαίως γιατί η ξεκάθαρη επιθυμία του παίκτη είναι να φορέσει την ερυθρόλευκη…

Δεν υπάρχουν σχόλια: