Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Έδωσε το καλό παράδειγμα

Οι διακοπές τελείωσαν για τον Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος την Τετάρτη θα επιστρέψει μαζί με τους συμπαίκτες του στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα περίοδο. Η Τετάρτη 4 Ιουλίου σηματοδοτεί την απαρχή της φετινής σεζόν για τον Ολυμπιακό, που θα προσπαθήσει να διατηρήσει τα κεκτημένα.
Ένας παίκτης, πάντως, ο οποίος βρέθηκε λίγο νωρίτερα στις εγκαταστάσεις για να προπονηθεί, αλλά και να παρακολουθήσει τα camps, ήταν ο Μιραλάς. Ο Βέλγος άσος του Θρύλου μετέβη εκεί την Παρασκευή και ως σωστός επαγγελματίας που είναι, ακολούθησε πρόγραμμα προπόνησης προκειμένου να βρει σιγά σιγά τη φόρμα του, καθώς ο σχεδόν ένας μήνας αποχής, σίγουρα θα έχει επιφέρει μια πτώση στην απόδοσή του.
Με αυτή την κίνηση ο Βέλγος στράικερ έδειξε να σέβεται τον εαυτό του, αλλά πολύ περισσότερο την ομάδα. Ως εκ τούτου, την Τετάρτη, ημέρα κατά την οποία οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στις προπονήσεις, ο Μιραλάς θα έχει ήδη κάνει τη δική του προπόνηση και από τώρα δείχνει σε όλους πώς από καλός, μπορεί να γίνει κάποιος ακόμα καλύτερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: