Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Στην τελική ευθεία με Μπαρτζώκα

Αν και αναμέναμε να ανακοινωθεί την Τετάρτη(27/06) η πρόσληψη του Γιώργου Μπαρτζώκα από τον Ολυμπιακό τελικά αυτό δεν έγινε χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι το αρνητικό. Αυτό, πάντως, που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι οτι το αργότερο μέχρι την Παρασκευή θα έχουν πέσει οι υπογραφές, θα γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις και στη συνέχεια ο νέος προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης θα ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου.
Πρώτο μέλημα των «ερυθρολεύκων» είναι η παραμονή του Γιώργου Πρίντεζη αλλά και του Έισι Λο. Απλά σε ένα νοικοκυρεμένο μαγαζί πρώτα βρίσκεις «μάστορα» και στη συνέχεια ξεκινάς τις «παραγγελίες». Όπου «παραγγελίες» βάλτε τις ανανεώσεις των συμβολαίων του Γιώργου Πρίντεζη(που δεν εξαρτάται από τον Μπαρτζώκα) και του Έισι Λο(εδώ παίζει ρόλο η απόφαση του προπονητή) και στη συνέχεια τις μεταγραφές που θα κάνουν οι πρωταθλητές.
Οπότε υπομονή μέχρι την Παρασκευή(29/06) και από βδομάδα αναμένουμε εξελίξεις στα μεταγραφικά, ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν και για ποιους παίκτες πρόκειται να κινηθεί ο Θρύλος το καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: