Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

«Εγγυώμαι για τον Φάρνερουντ»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει ξεκάθαρα τον Αλεξάντερ Φάρνερουντ στην κορυφή της μεταγραφικής του λίστας και αυτό επιβεβαιώνεται μετά από τις συναντήσεις που είχε με τους ιθύνοντες των "ερυθρόλευκων". Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι ο 38χρονος κόουτς έχει κάνει πολύ "θερμή" εισήγηση στη διοίκηση των πρωταθλητών για τον 28χρονο άσο της Γιουνγκ Μπόις, σε σημείο μάλιστα που να τονίζει "εγγυώμαι προσωπικά για τον Φάρνερουντ".
Ο νέος προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον άσο της ελβετικής ομάδας και μόνο τυχαίο δεν είναι πως στις συζητήσεις που έκανε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού έκανε συνεχή αναφορά στο όνομα του Σουηδού. Ο Ζαρντίμ θεωρεί ότι αν οι "ερυθρόλευκοι" καταφέρουν να προχωρήσουν στη μεταγραφή του συγκεκριμένου παίκτη, θα μπορέσει να "χτίσει" τη μεσαία γραμμή της ομάδας του γαι τη νέα σεζόν πάνω στον 28χρονο μέσο. Εκτιμά ο Πορτογάλος τεχνικός πως η ικανότητα του Φάρνερουντ ν' αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις μπορεί να προσφέρει πολλά στους "ερυθρόλευκους" και γι' αυτόν το λόγο άλλωστε έχει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή στην κορυφή της μεταγραφικής του λίστας.
Ο Ζαρντίμ, που ήταν και χθες στου Ρέντη και είχε επαφές με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, επιμένει για τον Φάρνερουντ γιατί έχει πλήρη εικόνα των δυνατοτήτων του παίκτη. Σε ό,τι αφορά τώρα τις δηλώσεις που έκανε ο υπεύθυνος μεταγραφών της Γιουνγκ Μπόις, ότι ο παίκτης δεν παραχωρείται, οι πληροφορίες από ατζέντηδες αναφέρουν ότι οι Ελβετοί δε θα έλεγαν όχι στην πώληση του Σουηδού αν η πρόταση ήταν κοντά στα δύο εκατ. ευρώ. Είναι λογικό λοιπόν οι ιθύνοντες της ελβετικής ομάδας να θέλουν να δώσουν μια εικόνα σκληρού διαπραγματευτή προς κάθε ενδιαφέρομενο για τον παίκτη. Από τη στιγμή λοιπόν που ο Ζαρντίμ θέλει τον συγκεκριμένο παίκτη, η διοίκηση αναμένεται να ξεκινήσει επαφές με τους Ελβετούς για την απόκτησή του.
Εναλλακτική ο Μασάδο
Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός δεν καταφέρει να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Αλεξάντερ Φάρνερουντ, ο οποίος είναι η πρώτη επιλογή του Ζαρντίμ, τότε θα "παίξει" και πάλι δυνατά το όνομα του Πάουλο Μασάδο που αυτή τη στιγμή έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα λόγω της προτίμησης του 38χρονου κόουτς στον Σουηδό. Ο 26χρονος μέσος της Τουλούζ, που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδας, είναι στην αναμονή περιμένοντας τις εξελίξεις. Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι ενώ τις προηγούμενες ημέρες υπήρχαν δημοσιεύματα στη Γαλλία, τα οποία ανέφεραν ότι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κάνει πρόταση ύψους 2.5 εκατομμυρίων ευρώ στην Τουλούζ, την Τετάρτη ρεπορτάζ γαλλικής ιστοσελίδας επισήμανε ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει επίσημη πρόταση, αλλά είναι πιθανό να το πράξει μέσα στις επομενες ημέρες.
Στην παρούσα φάση, ο Μασάδο είναι στα υπ' όψιν της πειραϊκής ομάδας, αλλά σε δεύτερο πλάνο, πίσω από τον Αλεξάντερ Φάρνερουντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: