Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Πλέι μέικερ θέλει ο Ζαρντίμ

Κατέληξε ο Ζαρντίμ για τα χαφ...Ο κύβος φαίνεται ερρίφθη και ο Ζαρντίμ κατέληξε στην απόφαση να ζητήσει έναν πλέι μέικερ για τη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού. Ακούστηκαν πολλά τον τελευταίο καιρό για τις προτιμήσεις του Πορτογάλου τεχνικού και για το στιλ του παίκτη που θέλει για τη μεσαία γραμμή των «ερυθρόλευκων».
Αλλά οι τελευταίες πληροφορίες μέσα από τον Ολυμπιακό λένε ότι ο Ζαρντίμ έχει κατασταλάξει και ζητάει έναν δημιουργικό παίκτη για τα χαφ. Τώρα αν παίζει λίγο πιο πίσω ή λίγο πιο μπροστά αυτό είναι θέμα που λογικά θα εξαρτηθεί κι από το αν και πόσο μπορεί να γίνει η άλφα ή η βήτα μεταγραφή, ποιος παίκτης από όσους ενδιαφέρουν έρχεται ή δεν έρχεται, τα οικονομικά δεδομένα κ.λπ., κ.λπ.
Πάντως, όλα δείχνουν ότι θέλει πλέι μέικερ, μάλλον στο στιλ του Ιμπαγάσα, δηλαδή παίκτη που να ξεκινάει από πιο πίσω την οργάνωση του παιχνιδιού, αλλά και να μπορεί να βοηθήσει και στο ανασταλτικό κομμάτι. Ουσιαστικά, δηλαδή, μιλάμε για ένα τύπο παίκτη που ευθύς εξ αρχής αναζητούσε κι ο Ολυμπιακός.
Μάλλον, δηλαδή, ξεκαθαρίζει ότι ο πρώτος στόχος στα χαφ δεν είναι αμυντικός μέσος. Ή τέλος πάντων, για να γίνει πρώτος στόχος αμυντικός μέσος, θα πρέπει να είναι εγκεφαλικός χαφ, από «Ορμπάιθ και πάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: