Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Αποφάσισε και ανακοινώνει

Τους άλλους τέσσερις παίκτες που δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή του Ολυμπιακού στην Ολλανδία (31/7-5/8), αναμένεται να ανακοινώσει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τη Δευτέρα (30/7), ύστερα από το προγραμματισμένο ραντεβού με τους Γιάννη Βρέντζο και Ντάρκο Κοβάσεβιτς.
Εκτός από τα «κοψίματα» θα πέσουν στο τραπέζι και τα μεταγραφικά.
Νέο συμβόλαιο θέλει ο Αμπντούν, συζήτηση για επέκταση με Φετφατζίδη.
Όλοι αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό βρίσκονται εν αναμονή της ανακοίνωσης των «κοψιμάτων» από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ήδη, η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» έχει ενημερώσει τους Δασκαλάκη και Χαβίτο να βρουν ομάδα, καθώς δεν είναι στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος ύστερα από το ραντεβού της Δευτέρας (30/7) με τους Γιάννη Βρέντζο και Ντάρκο Κοβάσεβιτς θα ανακοινώσει και τους άλλους τέσσερις που θα «κοπούν». Υποψήφιοι είναι οι Σουμπίνιο, Ντιόγκο, Τάτος, Ντιελνά, Ποτουρίδης και Παπάζογλου. Επιθυμία του Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι να δουλεύει με ένα ρόστερ που θα αποτελείται από 24-25 παίκτες. Μετά τα τέσσερα «κοψίματα» το ρόστερ του Ολυμπιακού θα μειωθεί στους 20 παίκτες, αλλά στην Ολλανδία ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του και τους Γκρέκο, Μιραλάς, Ιμπαγάσα και Φουστέρ.
Ο Μοσορό και οι άλλοι
Ο Μοσορό είναι ένας παίκτης που αρέσει πολύ στον Ζαρντίμ και θα ήθελε να τον έχει στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο Πορτογάλος τεχνικός να μίλησε με τον μέσο της Μπράγκα, κατά την παραμονή των Πειραιωτών στην Ιβηρική Χερσόνησο. Ωστόσο, οι μεταγραφικές κινήσεις των «ερυθρολεύκων» αναμένεται να γίνουν γνωστές μετά τη συνάντηση που θα έχει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ με τους Βρέντζο και Κοβάσεβιτς. Στο τραπέζι ενδεχομένως να επανέλθουν τα ονόματα των Τσάβες και Μασάδο, περιπτώσεις που έχουν «παγώσει» το τελευταίο διάστημα. Αναφορικά με τον Σούσο, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτησή του εφόσον μείνει ελεύθερος από τη Λίβερπουλ.
Νέο συμβόλαιο θέλει ο Αμπντούν, πρόθεση να ανανεώσουν με «Φέτφα»
Την πρόθεση για ένα καλύτερο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, εξέφρασε μέσω του μάνατζέρ του ο Τζαμέλ Αμπντούν. Ο 26χρονος μέσος, ο οποίος τα πήγε εξαιρετικά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, θεωρεί πως ήρθε η στιγμή να γίνει μία αναπροσαρμογή… προς τα πάνω στο συμβόλαιό του. Αυτό φέρεται να γνωστοποίησε μέσω του εκπροσώπου του στη διοίκηση των «ερυθρολεύκων», περιμένοντας πλέον να οριστεί κάποιο ραντεβού.
Στο μεταξύ, πρόθεση του Ολυμπιακού είναι η επέκταση της συνεργασίας με τον Γιάννη Φετφατζίδη. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να κληθεί σύντομα ο «Φέτφα» από τη διοίκηση προκειμένου να συζητήσουν για την ανανέωση του συμβολαίου του, η οποία εκτός από τη χρονική διάρκεια θα του αυξήσει και τις ετήσιες απολαβές.
Ρεπό μετά την ταλαιπωρία
Σε… οδύσσεια μετατράπηκε η επιστροφή του Ολυμπιακού στην Αθήνα, καθώς η αποστολή ταλαιπωρήθηκε αρκετά. Αρχικά, έπρεπε να καλύψουν μία απόσταση 300 χιλιομέτρων μέχρι τη Λισαβόνα, απ’ όπου θα έπαιρναν το αεροπλάνο με προορισμό το Μιλάνο. Ωστόσο, εκεί υπήρξε μία μικρή καθυστέρηση, με αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» να φτάσουν στο «Ελ. Βενιζέλος» λίγη ώρα αργότερα από την προγραμματισμένη άφιξη. Έτσι, όπως είναι φυσικό ο Λεονάρντο Ζαρντίμ - ο οποίος επιστρέφει σήμερα στην Αθήνα- έδωσε ρεπό στους παίκτες του

Δεν υπάρχουν σχόλια: