Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Είναι επιπέδου Μέλμπεργκ ο Χάιντσε!

Ο ίδιος ο Ζαρντίμ έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει έναν κεντρικό αμυντικό υψηλού επιπέδου, ώστε να καλυφθεί με επιτυχία το κενό που άφησε ο Όλοφ Μέλμπεργκ. Οι Ιταλοί τονίζουν ότι ο Χάιντσε φεύγει από τη Ρόμα (ίσως μείνει και ελεύθερος) και δεν αποκλείεται να βρεθεί μέσα στα ανταλλάγματα των τζιαλορόσι για την απόκτηση του Βασίλη Τοροσίδη. Υπό άλλες συνθήκες κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσαμε να το συζητήσουμε ούτε για πλάκα, καθώς μιλάμε για διεθνή Αργεντινό παίκτη με τεράστια καριέρα σε τοπ ομάδες.
Αυτή τη στιγμή όμως ο Χάιντσε είναι 34 χρόνων και δεν έχει αξία μεταπώλησης. Για το λόγο αυτό η Ρόμα μπορεί να τον χρησιμοποιήσει ώστε να κάνει δικό της τον “Τόρο”.
Ο Χάιντσε είναι παίκτης με τεράστιες παραστάσεις και ο Ολυμπιακός χρειάζεται κάτι τέτοιο στην άμυνα. Έχει πολλούς νέους με πλούσιο ταλέντο, πρέπει όμως να υπάρχει δίπλα τους, κάποιος έμπειρος που θα τους βοηθήσει σημαντικά. Άλλωστε έτσι βελτιώθηκε και ο Αβραάμ έχοντας δίπλα του το “βράχο” Μέλμπεργκ που είναι κοντά στην ηλικία με τον Αργεντινό διεθνή…

Δεν υπάρχουν σχόλια: