Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Πρώτη για τρεις

Τρία νέα πρόσωπα θα βρεθούν το απόγευμα της Τετάρτης, 29 Αυγούστου, στην πρώτη του Ολυμπιακού στον Άγιο Κοσμά, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους με την ομάδα πόλο Ανδρών. Ο Γιάννης Φουντούλης, ο Βαγγέλης Δελακάς και ο Κώστας Μουρίκης θα τεθούν ξανά στη διάθεση του Θοδωρή Βλάχου, έχοντας πάρει τις ανάσες που απαιτούνταν μετά από την πιο δύσκολη περίοδο της καριέρας τους, όπως αυτή ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο και ολοκληρώθηκε με το παιχνίδι απέναντι στην Αυστραλία, στις 6 Αυγούστου.
Οι τρεις «ερυθρόλευκοι» δίνουν την ευχέρεια στον Θοδωρή Βλάχο να έχει όλους τους παίκτες του μαζί του πλην τριών: του Μπλάι Μάγιαρακ και του Νικόλα Δεληγιάννη, που θα μπουν στην προετοιμασία την προσεχή Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου, ενώ και ο Γιώργος Δερβίσης, που προετοιμάζεται με την εθνική Νέων Ανδρών για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρουσιλόν στη Γαλλία θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία μετά το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη, αφού η διοργάνωση είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί από τις 2 έως τις 9 του μήνα. Ο προπονητής της ομάδας θα μπορεί να έχει μία γενική εικόνα και ίσως το γεγονός ότι πολύ σύντομα θα έχει όλους τους παίκτες του μαζί του να παίξει τον ρόλο του, για να αποφασίσει αν θα κάνει κάπου προετοιμασία ο Ολυμπιακός.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν το πρώτο παιχνίδι τους για τη φετινή περίοδο στις 26 Σεπτεμβρίου, οπότε είναι και προγραμματισμένο να ξεκινήσει το Champions League της φετινής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: