Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Και τώρα... Χαριτόπουλος

Η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται ήδη στο... παγωμένο Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου.
Οι συνθήκες που συνάντησαν οι «ερυθρόλευκοι» στο ξενοδοχείο «Montana» ήταν οι καλύτερες δυνατές, ενώ ξεκίνησαν με ελαφρύ τρέξιμο τη... γνωριμία με το «οχυρό» τους για το επόμενο 10ήμερο.
Στις τάξεις της ομάδας έγινε γνωστή και η συμφωνία του Κώστα Χαρίση με τον Άρη. Ο 32χρονος σέντερ ήταν το πρώτο όνομα στο μπλοκάκι του Γιώργου Μπαρτζώκα, ενώ είχαν προσχωρήσει αρκετά και οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.
Όμως, ο Χαρίσης επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη και το γεγονός αυτό αναγκάζει τον προπονητή του Ολυμπιακού να... προχωρήσει στο αμέσως επόμενο όνομα.
Ο λόγος για τον Δημήτρη Χαριτόπουλο (29χρ., 2.07μ.) ο οποίος τελείωσε τη σεζόν στη Γαλλία με τη φανέλα της Βιλερμπάν. Δεν αποκλείεται να υπάρξει επαφή μαζί του τις επόμενες ώρες, αφού ο Μπαρτζώκας τον θεωρεί ιδανικό για τη θέση του 4ου ψηλού, πίσω απο τους Ντόρσεϊ, Χάινς, Μαυροειδή.
Βέβαια υπάρχει πάντα στα υπόψιν και ο Γιώργος Γαλιώτος, αν και η δική του περίπτωση έχει.. ξεφτίσει τις τελευταίες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: