Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Κοιτάει για κολεγιόπαιδο!

Τη στιγμή που ο Ολυμπιακός διανύει την 3η του μέρα παραμονής στο Καρπενήσι και η προετοιμασία του εξελίσσεται ομαλώς, οι ιθύνοντες της ομάδας με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τους το θέμα του Βασίλη Καββαδά, πουν τόσο πολύ κούρασε και ταλαιπώρησε και να στραφούν σε άλλες λύσεις.
Λύσεις, που στην ελληνική αγορά δεν υπάρχουν καθώς κάποιες περιπτώσεις δεν ανταποκρίνονται στα «θέλω» του Έλληνα κόουτς, οπότε η λύση είναι να στραφούν αλλού. Στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ.
Ο Ολυμπιακός διαθέτει κενή, μία ακόμα θέση ξένου, την οποία θα ήθελε να έχει διαθέσιμη εν μέσω της περιόδου για… παν ενδεχόμενο, ωστόσο με δεδομένη την δυσκολία και δη την άρνηση του Ηλία Λιανού στο να παραχωρήσει από φέτος τον νεαρό σέντερ, ανάγκασε τους «ερυθρόλευκους» να στραφούν στην ξένη αγορά και να κοιτάξουν το ενδεχόμενο απόκτησης παίκτη από το κολεγιακό πρωτάθλημα.
Η προοπτική ενός νέου σέντερ με προοπτική και περιθώρια εξέλιξης αρέσει στους Πειραιώτες, οι οποίοι θα εξετάσουν την… κολεγιακή αγορά, για έναν ξένο σέντερ που θα είναι συμβιβασμένος με τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής αλλά και φυσικά με τον συγκεκριμένο ρόλο για τον οποίο προορίζουν στην ομάδα, το 4ο σέντερ τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: