Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

«Θα δώσουμε το 100%»

Ο Νταβίντ Φουστέρ μίλησε για την νίκη του Ολυμπιακού επί του Ατρομήτου που του έδωσε το απόλυτο στο φετινό πρωτάθλημα. Αρχικά ο σκόρερ του Ολυμπιακού δήλωσε για τον μικροτραυματισμό που αποκόμισε στο ματς με τους Περιστεριώτες πως «Δεν είναι κάτι σημαντικό. Είναι ένα χτύπημα στον ώμο που με πονάει πολύ» για να συνεχίσει αναφορικά με τους τραυματισμούς της ομάδα και το θετικό αποτέλεσμα «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε την τύχη με το μέρος μας αναφορικά με τους τραυματισμούς. Η ομάδα πάντως δείχνει να ανταπεξέρχεται νικώντας τα παιχνίδια που παίζει».

Για το δεύτερο τέρμα που πετυχαίνει στην έδρα του Ατρομήτου, ο Φουστέρ δήλωσε «Είναι σύμπτωση ότι σκόραρα για δεύτερη φορά στο γήπεδο του Ατρόμητου και πήρε τη νίκη ο Ολυμπιακός. Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλα τέρματα».
Για το πέντε στα πέντε στο πρωτάθλημα, ο Ισπανός επιθετικός χαφ δήλωσε «Είναι παρά πολύ σημαντικό γιατί ο κύριος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Βρισκόμαστε στον στόχο μας και πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης σε μία δύσκολη έδρα. Κάναμε το πέντε στα πέντε. Τώρα έχουμε ένα πολύ δυνατό ματς με μία ομάδα που είναι τεραστίων δυνατοτήτων και πρέπει να δώσουμε το εκατό στα εκατό».



Δεν υπάρχουν σχόλια: