Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Θρύλος και άλλες έξι στην Ευρώπη!

Επιτεύγματα, μοναδικά! Κατακτήσεις τίτλων,μοναδικές. Ο Θρύλος συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης με τους αριθμούς του σε τίτλους, να τρελαίνουν κόσμο. Και δεν είναι μόνο αυτά, αφού οι ερυθρόλευκοι καταγράφουν και εντυπωσιακά ρεκόρ.

Και όπως δείχνουν τα πράγματα, φέτος θα καταγράψουν και άλλα. Έχουν κάνει το τέσσερα στα τέσσερα στο πρωτάθλημα, πιστοποιώντας το γεγονός ότι είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι στην Ελλάδα, δίνοντας απαντήσεις μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.
Με αφορμή το καλό ξεκίνημα των Πειραιωτών στο πρωτάθλημα, ψάξαμε τα άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, των χωρών, που είναι πάνω απο την Ελλάδα (η χώρα μας βρίσκεται στην 10η θέση), στην βαθμολογική κατάταξη της ΟΥΕΦΑ και η οποία καθορίζει τα ευρωπαϊκά εισιτήρια της κάθε σεζόν.
Άλλες έξι ομάδες, λοιπόν έχουν κάνει κάτι ανάλογο με τον Θρύλο, στο πρωτάθλημα.
Πιο συγκεκριμένα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, η Μπαρτσελονα μόλις έκανε το 5 στα 5. Στην μπουντεσλίγκα η Μπάγερν Μονάχου έκανε το τέσσερα στα τέσσερα. Μια απο τα ίδια με την Γιουβέντους στο καμπιονάτο.
Στην Γαλλία η Μαρσέιγ έχει... "προχωρήσει" λίγο, αφού έχει κάνει το έξι στα έξι. Στην Ουκρανία η Σαχτάρ Ντόνετσκ έχει "προχωρήσει" περισσότερο κανοντας το 9 στα 9 και στην Ολλανδία η Τβέντε έχει 6 στα 6.
Συνοπτικά ο Θρύλος κρατάει το ίδιο σερί με τις Μπάγερν, Γιουβέντους, ενώ άλλες τέσσερις ομάδες (Μπαρτσελόνα,Μαρσέιγ, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Τβέντε) το πέτυχαν αυτό και έχουν προχωρήσει κιόλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: