Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

«Τώρα σκεφτόμαστε τον Ατρόμητο»

Αντιμέτωπος με τον Ατρόμητο εκτός έδρας θα τεθεί αντιμέτωπος ο Ολυμπιακός το Σάββατο για το πρωτάθλημα της Superleague εν όψει και του αγώνα για το Champions League την προσεχή Τετάρτη στο Λονδίνο κόντρα στην Αρσεναλ. Οι «ερυθρόλευκοι» αυτό που σκέφτονται είναι αρχικά το ματς με τους Περιστεριώτες, αφού προέχει και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πάρει τη νίκη για να συνεχίσει αήττητος στο πρωτάθλημα.

Ποδοσφαιριστές του Θρύλου το βράδυ της Πέμπτης έδωσαν το «παρών» σε εκδήλωση του χορηγού της ομάδας Brooks Brothers και ο Πάμπλο Κοντρέρας σε δηλώσεις του μίλησε για τον αγώνα με τον Ατρόμητο:
«Αυτές οι επισκέψεις σε χορηγούς είναι μέσα στις υποχρεώσεις της ομάδας. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που εκπροσωπώ τον σύλλογο και που ανήκω στον Ολυμπιακό εδώ και φοράω αυτά τα πολύ ωραία ρούχα.
Φυσικά όλοι μας σκεφτόμαστε τον Ατρόμητο. Το ματς αυτό είναι στο μυαλό μας. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Θα είναι ένας ωραίο αγώνας. Ελπίζω να πάμε καλά και να κερδίσουμε. Για εμάς είναι αναπόφευκτο το να σκεφτόμαστε και την Άρσεναλ. Είμαστε όμως επαγγελματίες παίκτες του Ολυμπιακού και πρέπει να βλέπουμε χωριστά το κάθε ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: