Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Πανέτοιμοι για θρίαμβο

Στην τελική της ευθεία μπαίνει πλέον η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, εν όψει του πρώτου φετινού της ευρωπαϊκού ραντεβού κόντρα στην Κρόιτσλινγκεν.


Η πρώτη φετινή επίσημη υποχρέωση των «ερυθρόλευκων είναι για λογαριασμό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όπου ο Θρύλος ευελπιστεί απέναντι στη αδύναμη ομάδα της Ελβετίας να πραγματοποιήσει δανικό «ποδαρικό» που θα του δώσει την ώθηση να εξασφαλίσει κατά μεγάλο ποσοστό την πρόκρισή του στους «16» του Champions League με ενδεχόμενη νίκη επί της Μονπελιέ.
Ο Θόδωρος Βλάχος και οι παίκτες του δείχνουν πανέτοιμοι για μία ευρεία νίκη στην εναρκτήρια αναμέτρηση της Τετάρτης (σ.σ. ώρα έναρξης 19.00) στο «Πέτρος Καπαγέρωφ»¬ όπου με την συμπαράσταση των πιστών τους οπαδών αναμένεται να πανηγυρίσουν την πρώτη τους φετινή ευρωπαϊκή νίκη και να διευρύνουν την εξαιρετική παράδοση που έχουν δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια και τους θέλει να κερδίζουν το πρώτο τους παιχνίδι σε φάση ομίλων του Champions League.
Το γεγονός ότι βρέθηκε η άκρη για την χρήση του κλειστού κολυμβητηρίου του Πειραιά, με τους «ερυθρόλευκους να προπονούνται στη φυσική τους έδρα, παρέχει τη δυνατότητα για τον όσο το δυνατόν αρτιότερη προετοιμασία τους .
Στα ευχάριστα επίσης για τον Θοδωρή Βλάχο συγκαταλέγεται η έλλειψη αγωνιστικών προβλημάτων, αφού μπορεί να ποντάρει στις υπηρεσίες όλων των παικτών του.
Μετά την αναμέτρηση με τους Ελβετούς ακολουθεί το καθοριστικό εκτός έδρας παιχνίδι με την Μονπελιέ στις 6 Οκτωβρίου στην «Ολιμπίκ Αντιγκόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: