Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

«Νοσοκομείο» ο Ολυμπιακός!

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είχε ήδη 4+1 «πονοκεφάλους» εν όψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Το τελευταίο που χρειαζόταν ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» ήταν να αποκτήσει… άλλους τρεις από την αναμέτρηση!

Ο Τάσος Παπάζογλου έβγαλε τον αριστερό του ώμο στο 28ο λεπτό του αγώνα και ο γιατρός του Ολυμπιακού του τον ξανάβαλε στη θέση του. Ωστόσο διεκομίσθη στο νοσοκομείο για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, ώστε να φανεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του και σίγουρα θα μείνει αρκετές μέρες εκτός δράσης, με δεδομένη την εξάρθρωση ωμοπλάτης, αλλά και ένα πρόβλημα στον αριστερό δικέφαλο!
Επιπλέον, μετά το τέλος του αγώνα αποδείχθηκε ότι ο Νταβίντ Φουστέρ ένιωθε και αυτός ενοχλήσεις στον δεξί ώμο και όπως τόνισε στις δηλώσεις του, πονούσε πολύ, αν και εξέφρασε την ελπίδα του ότι δεν είναι κάτι σημαντικό.
Επιπλέον και ο Μοντέστο αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι (στον ορθό μηριαίο) – άλλωστε αντικαταστάθηκε στο 78' από τον Σιόβα – αλλά το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού, σε μια πρώτη εκτίμηση, επίσης αισιοδοξεί ότι δεν είναι κάτι σοβαρό εν όψει Αρσεναλ.
Και όλα αυτά, ενώ απουσίασαν από την αναμέτρηση οι τραυματίες Τοροσίδης, Αμπντούν, Φετφατζίδης και Φέισα, ενώ ο Ράφικ Τζιμπούρ, που ήταν αρχικά στην 19άδα, ήταν ο παίκτης που, προερχόμενος από τραυματισμό, έμεινε εκτός αποστολής.



Δεν υπάρχουν σχόλια: